Romania Azi

Imagini ireale cu Nicoleta Luciu! Cum arata tenul ei, dupa mai multe interventii! A dat banii degeaba!

Nicoleta Luciu, noi intervenţii estetice! Focoasa brunetă nu se lasă!

Nioleta Luciu a ieşit din lumina reflectoarelor de ceva vreme, însă asta nu înseamnă că a renunţat la intervenţiile estetice. Vedeta a trecut din nou pragul cabinetului unui medic estetician pentru câteva îmbunătăţiri.

Ajunsă la vârsta de 37 de ani şi cu patru copii acasă, Nicoleta Luciu nu îşi neglijează deloc aspectul fizic. Vine vara şi trebuie să arate impecabil, iar talia de viespe cu cheltuială se ţine.

Bruneta şi-a pus botox pentru estomparea ridurilor, şi-a ridicat puţin sprâncenele şi a apelat şi la câteva injecţii pentru eliminarea celulitei de pe coapse. Însă, un filmuleţ postat în urmă cu cinci zile pe Instagram, o arată pe Nicoleta cu mici imperfecţiuni pe ten. Acum, după vizita la medic, Nicoleta e ca scoasă din cutie.

Nicoleta Luciu, intervenţii estetice la foc continuu!

Voluptoasa brunetă este cunoscută ca fiind o împătimită a intervenţiilor de acest gen. În 2015, a renunţat la silicoanele de peste un kilogram şi le-a schimbat cu altele mai mici. La începutul anului 2017, Nicoleta şi-a făcut o nouă operaţie. Atunci ea a ales să îşi mărească posteriorul cu grăsime proprie.

De când s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a renunţat la cariera în televiziune. Bruneta se ocupă de cei patru copii ai ei şi deşi bătuse palma cu Antena 1 pentru show-ul Asia Express, s-a retras la scurt timp. Recent, însă vedeta a fost surprinsă în cabinetul medicului estetician, de unde a ieşit extrem de zâmbitoare şi cu câteva „îmbunătăţiri” fizice.

Nicoleta Luciu (37 de ani) a dispărut de pe micul ecran şi de la evenimentele mondene, dar asta nu înseamnă că se neglijează. Focoasa brunetă, mămică a patru copii, Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin, arată a fel de bine, ca atunci când era nelipsită de pe sticlă. Recent, ea a mai făcut o vizită medicului estetician şi s-a întors acasă la soţ şi la copii mai radioasă şi cu o siluetă de vis. Bruneta şi-a făcut mai multe intervenţii pentru regenerarea tenului, dar şi pentru a combate efectul de coajă de portocală din zona coapselor.

„Nicoleta a făcut tratament cu toxină botulinică (n.r. botox), pe care îl face periodic, pentru estomparea ridurilor feţei. Cu această ocazie, am ridicat puţin sprâncenele, apoi am făcut mezoterapie cu acid hialuronic îmbogăţit cu vitamine pentru gât şi zona decolteului. Au urmat nişte injecţii pentru tratarea celulitei de pe coapse, cu substanţe lipolitice”, a explicat dr. Călin Doboş, medicul estetician pe care Nicoleta Luciu îl consultă ori de câte ori are nevoie de o îmbunătăţire de ordin estetic.

Nicoleta Luciu este o împătimită a intervenţiilor estetice, semn că este pregătită în orice moment să revină în tv, dacă va găsi un proiect care să i se potrivească.

În 2015, Nicoleta Luciu a renunţat la silicoanele de peste un kilogram pe care şi le-a pus după naşterea tripleţilor. Durerile de spate au convins-o să opteze pentru implanturi mai mici, dar nu să le scoată de tot. La începutul anului 2017, Nicoleta şi-a făcut o nouă operaţie. Atunci ea a optat în România pentru a intervenţie de mărire a feselor cu grăsime proprie.

*luciu*