Romania Azi

Incepe scandalul la Asia Express?! Mircea N. Stoian, primul care a avut curaj sa vorbeasca! Adevarul socant despre emisiunea prezentata de Gina Pistol: „Varciu a pus-o pe Cruduta sa…”

Mircea N. Stoian, deranjat de ipostazele in care sunt pusi concurentii de la Asia Express, a simtit nevoia sa faca anumite precizari.

Jurnalistul sustine ca producatorii sunt in stare de orice pentru a face audienta.

Acum doua zile, de exemplu, Cruduta la minte a fost pusa de ex-manelistul Liviu Varciu, partenerul ei efemer de excursie, sa bage gheruta intrun hardau cu peste putrezit ca sa gaseasca un dragon mititel drept premiu.

De ce ? Simplu. Pentru ca emotia numita scarba, sau dezgust, face parte din arsenalul de manipulare al publicului, pentru a-i satisface dorintele sublimate de a vedea persoanele publice in ipostaze cat mai jenante.

Scopul final, audienta. ”Asia express” e plina ochi de astfel de situatii ca si oroarea aia de ”Sunt vedeta, scoate-ma de-aici”, multe dintre ele justificate doar de dorintele ascunse a producatorilor.

(cam sadice zic eu si daca te uiti bine la poza Monei Segal, cea care produce emisiunea, ai sa intelegi si care este motivul real si cum ajung complexele unora sa fie sublimate si scoase pe alta gaura mediatica, in diverse emisiuni) Hai, ca nu te mai tin cu teoria (…)”, a scris Mircea Stoian pe blogul sau personal.

Zilele trecute, o stire bomba cutremura showbizul. Se spunea ca Liviu Varciu s-ar fi despartit de mama copilului sau si ca aceasta parasise vila artistului. WOWbiz.ro va spune astazi adevarul despre relatia lui Liviu cu Anda Calin.

Totul a pornit dupa ce Liviu Varciu ar fi fost prins sarutandu-se, in fata casei sale din zona Baneasa, cu o duduie misterioasa. Alta, nu iubita lui oficiala, Anda Calin, cea care l-a facut tatic in urma cu 5 luni.

De aici, itele povestii au inceput sa se incurce, iar carcotasii s-au grabit sa faca speculatii si sa spuna, in presa, ca artistul ar avea probleme in relatia sa si ca, in realitate, el s-ar fi despartiti de Anda Calin.

WOWbiz.ro a aflat ca in aceste carcoteli exista un sambure de adevar, asa ca vom face lumina in toata aceasta nebuloasa voita.

Din informatiile noastre, intr-adevar, Liviu Varciu si Anda Calin au fost despartiti o perioada. Se intampla inainte ca artistul sa plece in Asia, unde a participat la filmarile unei emisiuni tv, spun sursele noastre.

Adevarul despre relatia lui Liviu Varciu cu Anda Calin. Apropiatii fac lumina

“Au fost despartiti o perioada, dar s-au impacat. S-au certat si Anda Calin a decis sa se mute la mama sa impreuna cu micuta, Anastasia Maria. El nu s-a impotrivit, oricum urma sa plece in Asia, la filmari si era preocupat cu emisiunea.

Dupa cateva saptamani petrecute in Asia, Liviu s-a intors in tara si a revenit acasa la el. O perioada a stat singur. Apoi, a discutat cu Anda si amandoi au decis sa-si mai acorde o sansa. De dragul lor, de dragul fetitei.

Asa ca s-a impacat cu Anda Calin, iar aceasta s-a intors la el alaturi de fetita, de Anastasia Maria. Daca el a fost surprins cu alta persoana, asta s-a intamplat in perioada in care era despartit de mama fetitei sale.

Acum sunt bine, au depasit momentul critic”, a declarat pentru WOWbiz.ro o persoana din anturajul celor doi, spunand adevarul despre relatia lui Liviu Varciu cu Anda Calin.