Romania Azi

Ion Oncescu a spus ce facea Giani Kirita la Exatlon si nu se vedea pe camere! Nimeni nu a avut curajul asta: Asa l-a dat de gol fostul lui coleg: E inadmisibil ce făcea fotbalistul în timp ce colegii concurau:

Ion Oncescu a fost luni seara in platoul emisiunii Wowbiz si a facut dezvaluiri din culisele Exatlon. El a vorbit mult despre Giani Kirita, cel despre care multi spun ca este liderul echipei Faimosilor.

Mama lui Giani, aflata in platoul emisiunii Wowbiz, alaturi de Ion Oncescu si de Oltin Hurezeanu, i-a criticat pe cei doi fosti concurenti ca nu au dat totul pe traseu, ca s-au menajat fara sa se gandeasca neaparat la binele echipei asa cum face fiul ei. La un moment dat, Ion Oncescu a contrazis-o, spunandu-i ca si Giani are momente in care mai mult vorbeste decat lupta in timpul probelor.

“O sa va spun ceva. Stiti cand dadeam la rotita aia ca hamsterul? Eram cu Giani acolo. El nu mai tragea. Era momentul in care trebuia sa ne tragem coechipierul din apa. Eu eram partenerul lui Giani si simteam ca el nu mai tragea. Un sportiv care-i vede miscarile isi da seama, eu stiu insa ce simteam in maini. Eram singurul care tragea”, i-a explicat Ionut Oncescu mamei lui Giani.

Aceasta insa a parut a fi neincrezatoare in dezvaluirea facuta de Oncescu, mai ales ca abia spusese ca Giani isi da si sufletul pe traseu pentru a aduce puncte echipei sale.

Iata si momentul din emisiunea Exatlon, in care Giani Kirita si Ionut Oncescu au fost parteneri “de roata” si in care, conform spuselor fostului concurent, Kirita s-a lasat in baza acestuia.

Ce grea a fost despărţirea de colegi după patru luni în care au împărţit bune şi rele! Giani Kiriţă şi-a luat rămas bun, miercuri seara, de la Vladimir Drăghia şi Cătălin Cazacu după ce telespectatorii l-au votat să plece de la „Exatlon”. Fostul fotbalist dinamovist şi-a îmbrățișat coechipierii, dar și pe membrii echipei adverse și a ținut un discurs emoționant.

Cel mai controversat concurent de la «Exatlon» a fost eliminat din competiție, în urmă voturilor telespectatorilor. Anunţul a fost făcut de Cosmin Cernat, moment în care s-a aşternut liniştea printre concurenţi. Vestea eliminării a fost dificilă pentru toată lumea, iar aşteptarea verdictului a fost una dintre cele mai grele „meciuri” pe care fostul fotbalist le-a avut de dus cu el însuşi.

„Nu mi-a mai bătut inima așa de tare de foarte mult timp, cu toate că mi-am dorit foarte mult că cei doi să rămână (n.r.- Valentin Chiș și Cătălin Cazacu). Sunt multe de zis, iar am acele o mie de gânduri. Dacă nu aveam această problem[, cu siguranță i-aș fi hăituit pe acești tineri (n.r. – referire la Războinici) cum am făcut-o până acum. Nu scăpau ușor de mine. Vrau să le mulțumesc și colegilor mei, (…) în special lui Vladimir, noi înainte eram foarte certați, lumea nu știe, acum nu vreau să-l bat decât la cărți. Am legat prietenii frumoase, una dintre ele este cu acest băiat pe motocicletă (n.r. Cătălin Cazacu). Înainte să vin aici nu știam cine este, i-am căutat numele pe Google și m-am întrebat «Cum o să mă înțeleg cu băiatul asta?». Și de la început mi-a zâmbit și a fost chimia aia. Bruce, un băiat foarte de treaba, corect și un sportiv foarte bun. (…) Pe Larisa am încurajat-o tot timpul.(…) Dacă am greșit față de acești băieți (referire la Războinici), am greșit pentru corectitudine. Voi știți că ăsta sunt. Ei au înțeles greșeala, când vor să joace în viață, să joace cu cei puternici, să-i lase pe cei slabi deoparte. Vreau că cineva din echipa mea să iasă câștigătorul Exatlon”, a spus Giani Kirita, copleşit de emoţii.

În ediția de miercuri, Războinicii au avut cuvinte de laudă la adresa celui care le-a pus o serie de probleme spinoase în trecut.

”Giani a reprezentat mult mai mult decât niște puncte pe traseu. Giani a clădit echipa Faimosilor. (…) El a fost motorul, el i-a unit, el i-a adunat”, a completat Ștefan.

Despărțirea dintre Faimoși și liderul lor, Giani Kirita, s-a terminat cu un dans de echipp, cre a făcut atmosfera un pic mai relaxantă.