Romania Azi

Lidia Buble a vrut sa se desparta de Razvan Simion acum o luna! Ce s-a intamplat atunci a surprins pe toata lumea

Situatia tensionata dintre Lidia Buble si Razvan Simion pare a avea radacini adanci! In urma cu o luna, s-a pus chiar problema unei despartiri oficiale.

Surse din preajma cuplului sustin ca frumoasa cantareata a fost extrem de transanta si, initial, ar fi dorit sa si puna capat relatiei.

“Desi in public, par perechea perfecta, in realitate, si ei au trecut prin multe conflicte! Unul a fost chiar recent, in august, atunci cand, dupa o cearta mai aprinsa, Lidia a vrut sa se desparta de Razvan!

I-a vorbit atunci si de o separare, concret sa nu mai stea impreuna o perioada, poate asa isi rezolva neintelegerile, insa, din fericire, acest lucru nu s-a intamplat!

Dupa discutii interminabile, s-au impacat si au mers mai departe, semn ca iubirea invinge tot pana la urma”, au dezvaluit apropiatii celor doua vedetei.

Răzvan Simion şi Lidia Buble au recunoscut că formează un cuplu în urmă cu mai bine de doi ani, când el încă nu ieşise din mariajul de 15 ani cu Diana Simion.

Mai mult de atât, în ciuda faptului că erau blamaţi de unii dintre fani, cei doi nu ezitau să-şi exprime dragostea pe reţelele de socializare.

Totuşi, vremurile în care Lidia Buble era răsfăţată cu micul dejun la pat chiar de Răzvan Simion par să fie istorie. În ultima perioadă, Lidia postează imagini în care apare singură şi chiar tristă.

Mai mult de atât, surorile ei i-au fost aproape tot mai des în ultimele luni.

Razvan Simion, ultimul mesaj public pentru Lidia Buble! Ce i-a spus prezentatorul TV

Vremurile în care Lidia Buble radia de fericire alături de Răzvan Simion par să fi apus si s-a zvonit ca cei doi s-au despartit.

În ultima perioadă, Lidia postează imagini în care apare singură şi chiar tristă, iar ultima postare a lui Razvan Simion care ii era adresata ei a fost facuta in iunie.

„Astazi este despre ea… La multi ani, Ţuţurina mea!”, a scris el in urma cu trei luni de zile.

Recent, au apărut diverse zvonuri despre relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion. „Gurile rele” spun că în cei doi s-a instalat o răceală, dar postările blondei pe reţelele de socializare demonstrează contrariul.

Se pare că Răzvan Simion şi Lidia Buble se iubesc mai mult ca niciodată. Artista vrea să-şi arate dragostea în văzul tuturor, drept urmare i-a dedicat o melodie, ale cărei versuri spun totul.

Este vorba despre celebrul hit „I will always love you”, melodie cântată de Whitney Houston. Lidia s-a filmat în timp ce asculta refrenul melodiei, care sună în felul următor, tradus în limba română:

„Şi te voi iubi mereu.

Te voi iubi mereu.
Te voi iubi mereu.
Te voi iubi mereu.
Te voi iubi mereu.
Te voi iubi mereu.

Tu, dragul meu, te iubesc.
Ooh, mereu, te voi iubi mereu”