Romania Azi

Liviu Arteni rupe tăcerea, ce s-a întâmplat cu Israela înainte de muri: “Au fost violenţe…”. Detalii neştiute despre averea acesteia

Liviu Arteni a aparut pentru prima data public dupa moartea Israelei Vodovoz.

Fostul sot al femeii de afaceri a vorbit despre averea ei, dar si despre mostenirea pe care i-a lasat-o. El spune ca este afectat de pierderea fostei sale sotii.

„Am vazut intamplator ca a murit. Nu mai eram eu, am sunat pe toata lumea. Sunt omul care bat la usa cuiva si nu mi se deschide, nu mai bat. Asa a fost si cu ea. Au fost violenţe, dupa am plecat si am luat autocarul. A preferat sa se izoleze, vorbeam cu ea, apoi imi inchideam telefonul si nu mai comunicam”, a declarat Liviu Arteni in cadrul unei emisiuni tv.
Liviu Arteni a vorbit si despre averea pe care i-a lasat-o Israela Vodovoz. Barbatul susţine ca femeia de afaceri i-a lasat mai multe terenuri pe care vrea sa isi construiasca o ferma.

Chiar daca a stat o vreme in Spania, sotul Israelei Vodovoz are probleme cu Statul roman, scrie stirilekanald.ro. Anul trecut, pe numele lui Liviu Arteni au fost emise doua somatii de plata, una de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Cluj-Napoca-Administratia Judeteana a Finantelor Publice Maramures, cealalta de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti-Administratia Sector 5 a Finantelor Publice.

Sotul Israelei Vodovoz. Liviu a primit somatiile in 2017

Prima a fost emisa pe 2 august 2017 si are legatura cu activitatea pensiunii pe care Liviu si Israela o aveau in Maramures, iar cealalata este datata 9 octombrie 2017. Si Israela a primit o somatie de plata, tot in 2017, si aceea fiind legata de pensiunea din Viseu de Sus.

Sotul Israelei Vodovoz. Nu doar Liviu avea probleme cu Fiscul

Nu doar sotul Israelei Vodovoz are probleme cu ANAF. In vara trecuta, Fiscul din Maramures a emis o somatie de plata pentru Israela Vodovoz, fosta balerina care a decedat recent, la 70 de ani. Datoriile totale ale Israelei erau de aproximativ 20.000 de lei, din care 9.000 de lei reprezentau dobanzi si penalitati.

loading...

Comentează