Romania Azi

Lovitura pentru Alexandru Arsinel! Actorul a marturisit ce s-a intamplat cu sotia sa. Doamne, saraca femeie!

ALEXANDRU ARȘINEL ESTE LA PĂMÂNT. VORBEȘTE CU FOTOGRAFIA STELEI POPESCU LA TEATRU, IAR CÂND AJUNGE ACASĂ ÎȘI VEDE SOȚIA CARE…

Alexandru Arșinel s-a schimbat total în ultima perioadă, în principal din cauza supărărilor. Actorul nu și-a revenit nici acum după pierderea Stelei Popescu, iar soția sa, Marilena, este imobilizată într-un scaun cu rotile. Soția artistului este chinuită teribil de boală, lucru care, logic, îl afectează și pe bărbat.

Alexandru Arșinel nu se poate bucura deloc de o bătrânețe liniștită. Când se află la teatru vorbește cu fotografia Stelei Popescu, iar în momentul în care ajunge acasă este nevoit să o vadă pe Marilena imobilizată într-un scaun cu rotile, de care femeia este dependentă.

În urmă cu aproape doi ani, soția lui Alexandru Arșinel a căzut și s-a lovit la cap. A fost operată, dar nu și-a mai revenit complet. Astfel că femeia depinde acum de cei din jur, nu se poate descurca singură.

Marilena petrece majoritatea timpului în curtea imobilului în care locuieşte. Însă chiar și în aceste condiții nu şi-a pierdut încrederea. Aflată în scaunul cu rotile, femeia stă des de vorbă cu vecinele şi încearcă să uite de boală.

Marilena şi Alexandru Arşinel s-au cunoscut în anul 1966, la ştrand. „Mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet”, spune actorul de fiecare dată când e întrebat cum s-a îndrăgostit de soția sa. Cei doi au împreună doi băieți.

Pierderea Stelei Popescu şi boala care îi chinuie soţia sunt, fără îndoială, cumpenele din viaţa lui Alexandru Arşinel. Deşi încearcă să se ţină tare, îndrăgitul actor suferă neîncetat. La teatru, maestrul vorbeşte cu fotografia fostei partenere de scenă, iar acasă este nevoit să o vadă pe Marilena imobolizată într-un scaun cu rotile.

În toamna anului 2016, nevasta lui Alexandru Arşinel a suferit un incident groaznic. Femeia a căzut şi s-a lovit la cap. Marilena a fost operată, însă nu şi-a mai revenit.

După acel eveniment nefericit, soţia lui Alexandru Arşinel a ajuns să depindă de ajutorul celor din jur. Din fericire, oamenii nu ezită să-i ofere sprijin necondiţionat.

Recent, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Marilena în curtea imobilului în care locuieşte. Aflată în scaunul cu rotile, nevasta lui Alexandru Arşinel a stat de vorbă cu o vecină, pentru mai bine de o jumătate de oră. Chiar dacă se află într-o situaţie dificilă, femeia nu şi-a pierdut încrederea. Îmbrăcată în trening, soţia actorului a stat la taclale cu pietena sa.

La final, precum o adevărată doamnă, vecina respectivă a condus-o pe Marilena până în casă, iar imaginile sunt copleşioare. Femeia a împins scaunul cu rotile, a deschis uşa locuinţei, iar apoi a luat-o pe braţe pe nevasta lui Alexandru Arşinel, care abia a reuşit să facă doi-trei paşi.

Sunt împreună de 50 de ani

Marilena şi Alexandru Arşinel s-au cunoscut în anul 1966, la ştrand. „Mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet”, spune, cu plăcere, maestrul, ori de câte ori este întrebat cum s-a îndrăgostit de soţia sa.

Doi ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit. Alături de actor de jumătate de secol, femeia i-a dăruit acestuia doi băieţi, Bogdan şi Cristian.

arsinel