Romania Azi

Mircea Radu, probleme mari din cauza unei femei. Mulți au crezut că e soția lui, dar nici vorbă

Moderatorul TV Mircea Radu a mărturisit că a avut probleme cu o femeie care era una dintre fanele lui înfocate. Aceasta chiar a pretins că era soția sa.

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu, care este căsătorit cu o femeie pe nume Raluca, s-a bucurat dintotdeauna de mare lipici la reprezentantele sexului frumos.

Însă, unele admiratoare au ajuns să îl agaseze pe binecunoscutul prezentator de televiziune.

Mircea Radu, care are un nou proiect de televiziune la postul Antena 1, și-a amintit de una dintre fanele sale înfocate, care a ajuns chiar să meargă la el acasă, când își construia casa, și să pretindă că este partenera de viață a moderatorului.

“Da, în perioada aceea îmi construiam o casă şi, când m-am întors într-o zi de la filmări, unul dintre muncitori mi-a zis: „A venit o doamnă care a zis că e soţia dumneavoastră şi că trebuie să dărâmăm peretele acela“.

Nu-l dărâmaseră, din fericire. Era o femeie care venea şi pe la studiouri, la filmările pentru „Din Dragoste“”, și-a amintit Mircea Radu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru publicația Adevărul.

Mircea a ales până a cules, el găsindu-şi jumătatea abia acum, la vârsta de 45 de ani. Cea care a întrunit toate calităţile pentru a-i deveni soţie, căci, deh!, Mircea Radu a fost mereu pretenţios la femei, se numeşte Raluca Olaru şi e din Ştefăneşti, un orăşel din judeţul Botoşani pe care îl găseşti pe hartă doar cu lupa.

Frumuşica brunetă, în vârstă de doar 25 de ani, provine dintr-o familie modestă, de intelectuali (tatăl ei a fost directorul şcolii din localitate, iar mama ei a fost profesoară de muzică), însă pe celebrul prezentator al ştirilor de la TVR 1 nici că l-a interesat zestrea fetei, în momentul în care a cerut-o de nevastă.

Până şi preotul satului, Zamfir Haraga, a ţinut să îl felicite pe Mircea pentru alegerea făcută: “Familia Olaru este foarte credincioasă, vine frecvent la biserică şi se bucură de aprecierea celorlalţi enoriaşi”, ne-a dezvăluit părintele din Ştefăneşti.

Soţia este cuminte şi credincioasă

“Şi Raluca este o fată credincioasă, cuminte şi cu mult bunsimţ. A fost o elevă şi o studentă eminentă, din câte ştiu eu a terminat Facultatea de Medicină cu note foarte mari”, ne-a mai povestit părintele Zamfir Haraga.

Şi vecinii Ralucăi speră ca nunta, programată cel mai probabil anul viitor, să aibă loc în orăşelul lor, mai ales că tot aici Mircea şi Raluca au ales, zilele trecute, să facă cununia civilă, care a fost oficiată de Parascheva Botezatu: “Mi-ar plăcea să fiu invitată la nunta lor, dar nu cred că se va ajunge până acolo. Au destule rude şi prieteni care să fie prezenţi la cununia religioasă”, ne-a declarat femeia.

Mircea Radu şi Alexandra Dinu au trăit o superbă poveste de dragoste, însă, în momentul în care frumoasei blonde i-a tăiat calea inegalabilul, talentatul şi nemaipomenitul fotbalist Adrian Mutu, ea s-a îndrăgostit lulea de şarmantul sportiv. A renunţat la Mircea şi l-a ales pe Mutu, însă nu a fost o decizie prea înţeleaptă, căci Alexandra şi “Briliantul” îşi anunţau divorţul în 2003, la doar doi ani ani de la oficializarea relaţiei.

O altă blondă frumoasă cu care Mircea Radu a cochetat multă vreme a fost Magdolna Grosu, focoasa prezentatoare a emisiunii în limba maghiară de pe TVR 1. De remarcat că Magdolna şi Alexandra, două femei cu părul blond şi cu succes în televiziune, au fost înlocuite cu o brunetă, Raluca, actuala soţie a lui Mircea.

Cum cununia civilă a avut loc în orăşelul Ştefăneşti (Botoşani), chiar în sufrageria din casa socrului lui Mircea Radu, părintele Zamfir Haraga speră ca şi cununia religioasă să se desfăşoare tot în localitatea moldoveană. “Ar fi frumos dacă i-aş căsători eu pe cei doi. Mă bucur de fiecare dată când oficiez o cununie sau un botez, cu atât mai mult cu cât este vorba despre persoane cunoscute”, s-a entuziasmat preotul Zamfir Haraga.