Romania Azi

Nașul Silviu Prigoană a refuzat asta din start, gestul uluitor făcut de Oana Zăvoranu la propria nuntă: ,,E penibil…” Declarația Oanei despre copii i-a lăsat cu gura căscată: ,,Nu vreau să mă molfăiască…”

Căsătoria dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-a făcut în mare secret, iar nașii au fost, inevitabil, Silviu Prigoană și partenera sa de viață, Mihaela.

Evenimentul din fața altarului a avut loc pe data de 9 septembrie, iar Oana Zăvoranu, excentrică ca de obicei, a purtat o rochie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată, deși avea mari emoții. Este bine de știut că ambii sunt acum la a doua căsătorie.

Iată ce a declarat Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro: ,,Eu doream să mă nășească dintotdeauna și bine că a fost acum. Am avut niște lacrimi în ochi la un moment dat. Îl apreciez și îl iubesc pe Silviu Prigoană.

La lansarea clinicii am crezut că ne-a dat cineva de gol. Am zis că tot ne zicem nașu-fina am zis de ce să nu concretizăm treaba asta. Oana Zăvoranu în biserică este ceva mai greu de imaginat, dar se poate. Eu am simțit să fiu unită cu Alex și în fața lui Dumnezeu. Eu am fost cu inițiativa. (…) Nu am fost niciodată găina în casă. Am zis hai să o facem și pe asta. A fost așa un moment unic în viața mea. (…)

Erau mulți jurnaliști, dar nu și-au dat seama ce făceam noi acolo. M-am gândit să fiu puțin undercover.

Am fentat situația. Am purtat o rochie roșie cu un decolteu adânc de nu-și putea lua ochii popa. Nu dădeam senzația că m-aș mărita, mai degrabă că sunt nașa cuiva. În total au fost 13-14 invitați, toți prieteni foarte apropiați. Nașul nu a vrut să-i sărut mâna. A zis că să-i dau eu mâna”.

Alături de tinerii însurăței a fost mai ales nașul, Silviu Prigoană, care nu a fost cu niciun chip de acord ca fina lui să-i sărute mâna. Iată ce a declarat nașul: ,,A fost frumos. Când au venit la mine cu propunerea le-am zis că îi așteptam de doi ani. Am 54 de fini duși la biserică. Nu pupi mâna unui bărbat. E singurul lucru penibil în povestea asta”.

În ceea ce privește copiii, Oana a declarat că își dorește mamă surogat pentru că… Silueta ei este cea mai importantă: ,,Au fost trei luni de zile în care am trăit exclusiv din banii lui Alex. (…) Aici e cu mamă surogat dacă o fi.

Silueta mea e cea mai importantă. Nu stă el cu nasul cât toată fața. Silueta mea e silueta mea! Nu vreau să mă molfăiască nimeni la țâte. Trebuie să mai copilăresc. Dacă nu mă iubește pe mine și-l iubește pe tatăl lui, nu fac eu urticarie?”.