Romania Azi

Pe Garcea îl știe toată țara, dar oare câți dintre voi știu unde locuiește Mugur Mihaescu? Actorul are o vilă ca-n povești, impunătoare, extrem de spațioasă și mobilată elegant! Și-a plantat chiar și iarbă pe casă! Uite cum arată:

Cand nu ii da viata personajului Leana si nu se implica in afaceri, Mugur Mihaescu, liderul grupului de umor “Vacanta Mare”, se ocupa chiar el de casă, livada si de legumele din gradina.

Mugur Mihaescu locuieste in Pipera, intr-o casa superba, cu 2.000 de metri patrati de curte si gradina, de care este foarte mandru. “Am gazon si pe casa. Vazuta de sus, casa mea este doar o pata verde. Nu are acoperis – la ultimul nivel este o terasa pe care am plantat iarba. Am o gradina cu livada imensa, cu rosii, zarzavat si tot felul de legume”, s-a destainuit Mugur, intr-un moment de relaxare.

Pentru ca strada pe care locuieste avea la un moment dat nevoie de “interventii urgente”, mai ales cand ploua abundent, Mugur Mihaescu povesteste ca a facut el insusi ceea ce autoritatile locale nu au reusit.

Mugur Mihăescu, actor din grupul de umor Vacanţa Mare, a jucat în mai multe filme de comedie şi în numeroase spectacole. Cel mai cunoscut rol e cel al poliţistului Garcea. Mihăescu este şi antreprenor, acesta fiind deţinătorul unui pub cu specific irlandez din Centrul Vechi al Bucureştiului.

“Mi-am asfaltat strada pe banii mei – 330 de metri de strada. Eu si niste vecini am strans bani si am asfaltat-o in intregime … Bineinteles ca figureaza ca si cum ar fi fost reabilitata de primarie”, a declarat Mugur Mihaescu.

Mugur Mihăescu (n. 2 iunie 1967, Sadova, județul Dolj) este un actor și scenarist român. Și-a început cariera în 1988 odată cu grupul de umor Vacanța Mare. Împreună cu trupa a susținut spectacole în diverse locuri din România.

Din 1999, Vacanța Mare a început să facă emisiuni pentru Pro TV cu „Pastila Timpului”.

Mugur Mihăescu a jucat în filmele „Garcea și Oltenii”, unde a avut 2 roluri , respectiv „Trei frati de belea”.

În anul 2010, Mugur Mihăescu a cumpărat drepturile de administrare ale magazinului Muzica din București, pentru suma de 1,7 milioane de euro.

În februarie 2010, Honorius Prigoană și Mugur Mihăescu au înființat firma Rosal Development, prin intermediul căreia vor să realizeze construcții civile și industriale în străinătate.

În februarie 2011, Mugur Mihăescu a fost ales în funcția de președinte executiv al Partidului Verde însă a demisionat din acest partid în octombrie 2011.

Casa lui Mugur Mihaescu e una impunatoare, extrem de spatioasa si mobilata elegant. Ce parere ai despre vila actorului?

*garcea*