Romania Azi

Planul secret de la Kanal D pentru înlocuirea Gabrielei Cristea

Gabi Cristea e acasă cu bebeluşa, în concediu de maternitate, la emisiunea “Te vreau lângă mine” (Kanal D) îi ţine locul Bianca Drăguşanu, însă cele două nici nu visează ce li se pregăteşte din partea şefilor.

Surse bine informate din Kanal D au dezvăluit pentru Click! ceea ce ar putea să devină bomba anului în televiziune. Nici bine n-a născut Gabriela Cristea (42 de ani), căci şefii se pare că doresc să îi prelungească şederea acasă şi după concediul de maternitate.

Asta s-ar traduce cu un “la revedere, mulţumim pentru tot, în locul tău rămâne şi pe mai departe Bianca Drăguşanu”.

Motivul este plauzibil şi este strict de buget, căci la capitolul audienţe Gabi a fost campioană. Bianca Drăguşanu (35 de ani), cea care a înlocuit-o pe Gabriela din 18 septembrie, la cârma emisiunii “Te vreau lângă mine”, ar fi plătită cu aproximativ 3.000 de euro lunar, de aproape 4 ori mai puţin în comparaţie cu titulara Gabi Cristea, al cărei onorariu s-ar situa undeva pe 11.000 de euro.

Legea nu le permite însă angajatorilor să nu le primească pe mămici înapoi, la serviciu, după terminarea concediului de maternitate, însă aşa cum se ştie, vedetele din televiziune au contracte aparte, fiind plătite pe contracte de drepturi de autor.

Mai mult, în iunie 2017, de la Kanal D a fost concediat şi soţul Gabrielei, Tavi Clonda, care cânta cu trupa în emisiunea “Te vreau lângă mine”. Tot atunci apăruseră zvonuri că şi Gabi ar fi pe lista neagră.

Până una alta, audienţele vorbesc de la sine şi sunt favorabile brunetei. Ieri, pe 27 septembrie, ediţia prezentată de Bianca a înregistrat 0.7 puncte de rating, la nivelul publicului commercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Pe vremea Gabrielei Cristea, audienţele medii, pe acelaşi segment, erau de 2 puncte de rating. Bruneta a devenit mămică de fetiţă pe 23 septembrie.

Soacra Gabrielei Cristea a vorbit despre aceasta în cadrul unui interviu de televiziune.

Mama lui Tavi Clonda, care a venit la București să-și vadă nepoțica, a acordat un interviu pentru emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stras, în cadrul căruia a explicat și cum este pentru ea nora Gabriela Cristea.

„Eu iubesc copiii ăştia, şi pe Gabriela, şi pe Tavi. Tavi ştie ce mamă a avut… Şi pe Gabriela o iubesc, am câştigat o fată, ea este o fată nemaipomenită. Este… nu poţi să zici «noră», zici «noră», că asta este, aşa se spune, dar este, încă o fată, pentru că mai am o fată”, a declarat Elena Clonda.

Mama lui Tavi Clonda a vorbit și despre nepoțica ei, Victoria.

„Cum e? Minunată! Am o nepoţică minunată! Deosebită! Azi a fost cu o încărcătură emoţională… Am plâns, pentru că eu oricum sunt o plângăcioasă… Când am ajuns dormea. «Ce faci puiul bunicii? Prinţesă mică!»

S-a uitat în direcţia mea. Aşa m-a impresionat… nu poţi să nu plângi în asemenea momente… Am luat-o în braţe şi am vorbit: «Scumpa lu’ bunica, ce faci scumpa?». Ştiţi cum mi-a zâmbit? Numai într-un zâmbet a ţinut-o…”, a afirmat ea.

După ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut visul cu ochii și au văzut-o pe micuța Victoria, fiica lor, cei doi au mers marți acasă, în echipă completă pentru prima dată!

Se pare că înainte de a fi externată din maternitate, Gabriela și-a spus toate poftele mamei adoptive care i-a pregătit totul exact așa cum îi place ei.

Zilele acestea Gabriela Cristea este foarte răsfățată, dar așa a fost în toată perioada sarcinii, și atunci i s-au făcut toate poftele.

Conform unor surse apropiate familiei, se pare că Gabriela a rugat-o pe Paula Crăciunescu să îi pregătească o supă de găluște așa cum numai ea se aude că face. În plus, se pare că noua mămică a dorit și pulpe la cuptor cu cartofi.

Înțelegând că are mult de muncă, mama adoptivă s-a apucat de marți dimineață să pregătească masa, iar Gabriela Cristea a găsit totul pregătit pentru ea atunci când a ajuns acasă cu toată familia.

Gabriela Cristea a povestit că primele ei cuvinte adresate fetiței au fost: ,,Victoria, mami e cu tine, nu mai plânge”, cuvinte care i-au emoționat profund pe toți cei preezenți, iar o asistentă nu a mai putut să își stăpânească lacrimile.

,,A născut fetiţa, cezariană, da? Şi bineînţeles, ea plângea şi i-a dat-o şi ea i-a spus: «Victoria, mami e cu tine, nu mai plânge». Deci a fost un moment de nu se poate. Asistenta era cu lacrimi în ochi, a zis: «Nu, nu se poate»”, a povestit Paula Crăciunescu, mama adoptivă a noii mămici.

Bella Victoria Margot Clonda s-a născut pe data de 23 seprembrie în jurul orei 14:00, într-o clinică privată din București. Cântărețul, tatăl fetiței, a asistat la nașterea ei. Victoria a primit nota 10 la naștere și de atunci a devenit minunea familiei.