Romania Azi

Prima reacție a lui Tuncay Ozturk după ce Andreea Marin a apărut cu noul iubit

Paparazzii au fotografiat-o pe Andreea Marin cu noul iubit. Toată lumea era curioasă să vadă reacția lui Tuncay Ozturk.

Andreea Marin a fost fotografiată cu noul iubit, cu care a fost la mall. Chiar dacă cei doi au încercat inițial să arate că sunt simpli prieteni, în cele din urmă s-au ținut de mână, moment imortalizat de paparazzi.

La scurt timp a sosit și reacția lui Tuncay Ozturk.

El a postat pe Facebook mai multe clipuri din timpul unui zbor cu avionul. Se pare că turcul a plecat cu nişte prieteni, cu un avion de mici dimensiuni, într-o escapadă de weekend.

În una dintre fotografiile postate de Tuncay se poate vedea şi o geantă de damă, prilej pentru prietenii virtuali ai acestuia să glumească pe seama speculaţiilor care se vor face în presa mondenă, relatează romaniatv.net.

La șapte luni de la divorțul de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin a dat de înțeles că este din nou îndrăgostită.

Într-o postare pe Instagram, Andreea Marin a postat o fotografie în care apar două pălării de soare una lângă alta, iar la descrierea pozei, vedeta a transmis un mesaj prin care sublinia că este îndrăgostită.

„Dragostea este atunci când găseşti pe cineva căruia îi pasă de tine şi te iubeşte aşa cum eşti la fel de mult ca zâmbetul şi vitalitatea ta”, a transmis Zâna Surprizelor, evidențiind că acesta este un citat.

După ce a acuzat-o pe Andreea Marin de infidelitate, Tuncay Ozturk a ţinut să lămurească totul despre relaţia sa cu asistenta blondă.

Nu sunt cu Sandra! Dacă aş fi fost cu ea, acum ai fi văzut-o lângă mine, eram împreună aici (n.r. un eveniment). Nu mă întâlnesc cu Sandra. (…)

Nu o întreb pe Sandra despre relaţia ei. Ei poate că au probleme în relaţie, poate nu au, poate mă mint, poate nu mă mint. Nu cred pe nimeni, mai ales când vine din partea presei. (…) E normal, este asistenta mea şi uneori mergem împreună în anumite locuri.

Nu cunosc limba româna prea bine şi am nevoie ca ea să fie lângă mine la anumite întâlniri, ca să-mi traducă, pentru că nu mulţi ştiu limba engleză ca să o traducă, aşa că este normal ca asistenta mea, în timpul orelor de lucru, să fie lângă mine. (…)

Vreau ca toate aceste lucruri să se oprească! Când voi avea o relaţie, o voi avea! Dar când nu am o relaţie, spun că nu am o relaţie. Nu mă voi pune în situaţia în care ea să fie într-o relaţie şi eu să o aştept.” a spus Tuncay Ozturk pentru Antena Stars.

Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, a fost nevoit să elibereze apartamentul din Primăverii, unde se refugiase după divorțul de „Zâna surprizelor”.

Potrivit cancan.ro, între fizioterapeut şi proprietarul apartamentului ar fi izbucnit un conflict de natură financiară.

Motiv pentru care turcul a fost nevoit să părăsească imobilul unde s-a „refugiat” după divorţul de prezentatoarea TV. A fost nevoie de două camioane pentru ca obiectele din apartament să poată fi mutate la noua destinaţie în condiţii de deplină siguranţă.

În apartament, Tuncay avea lucruri fragile şi valoaroase, astfel că s-a văzut nevoit să apeleze la o firmă profesionistă de relocări.

Andreea Marin se pare că se va recăsători, pentru a patra oară, după divorțul de terapeutul Tuncay Ozturk, susține Carmen Harra.

Carmen Harra susține că Andreea Marin va face nuntă cât de curând cu un bărbat misterios, mai mic cu cinci ani decât ea. „Dacă venea la mine, nu se mai căsătorea. Se căsătorea cu unul mai bun.

Am spus că vor rezistă până la trei ani, dar au stat împreună doi ani şi nouă luni. De acum nu mai fac nicio predicţie ca să nu mai supăr pe nimeni.

Erau foarte multe elemente de incompatibilitate şi nu e vorba de vârstă, de religie, de concepţii de viaţă. El arată foarte matur, e un bărbat foarte bine crescut. Ea a acţionat sentimental, s-a căsătorit în disperare.

Vorbele ei trădează. Eu am senzaţia că în viaţă lui a mai existat altcineva, iar asta înseamnă o trădare.

„…Andreea ai să te recăsătoreşti cu un bărbat mai mic cu cinci ani decât tine, care e şi el divorţat şi are doi copii”, a spus clarvăzătoarea conform cancan.ro.