Romania Azi

Silvana Rîciu rupe tăcerea şi face mărturisiri cutremurătoare despre Aurelian Preda!

Nimeni nu a mai auzit asta până acum: „A vrut să sară din maşină în mers…” Ce l-a împins să facă asta: Groaznic prin ce a trecut regretatul artist:

Cântăreţul de muzică populară Aurelian Preda a decedat în luna septembrie a anului trecut, într-un spital din Austria. Artistul suferea de multă vreme de cancer.

În urma regretatului artist a rămas şi o fiică adolescentă, pe nume Rosa.

Silvana Rîciu, îndrăgita cântăreaţă de muzică populară şi foarte bună prietenă a lui Aurelian Preda a decis să rupă tăcerea, după ce s-a aflat că artistul ar fi suferit enorm în urma eliminării acestuia de pe un cunoscut post TV de muzică populară.

“Da, este adevarat. Am fost colegi la acea televiziune si stiu. Aurelian a suferit ingrozitor dupa ce a fost dat afara pe nedrept, mai ales ca era si foarte grav bolnav.

Mereu am spus-o…mare pacat si-au facut oamenii aceia cu el lovind un om deja chinuit de o boala incurabila.

Se stie ea persoana care a facut asta, dar eu nu vreau sa ii dau numele.

Stiu chiar de la el ca a trecut prin momente cumplite din cauza acestui episod: atacuri de panica, depresii, a vrut sa sara din masina in mers. I-a luat cativa ani sa depaseasca aceasta trauma psihica timp in care nu a mai lucrat in tv.

Aurelian a avut multe suferinte interioare si plangea deseori din cauza tuturor nedreptatilor pe care i le-au facut fie solistii, fie unii, altii. De multe ori vorbeam la telefon si plangea. Imi era foarte mila de el.

Era un om foarte sensibil si punea totul la suflet. Ca si mine dealtfel. De aceea ne destaunuiam unul altuia cand aveam timp.

De parca nu ii era de ajuns suferinta pricinuita de chinurile bolii si de tratamentele istovitoare suferea foarte mult ca nu era chemat sa cante si in zona lui (Arges), a suferit de asemenea ca nu a fost niciodata chemat in emisiunile marilor realizatori de folclor (desi el i-a chemat in emisiunile lui), iar la inceputuri a reusit foarte greu sa se impuna intr-o lume dominata doar de cativa prezentatori si realizatori de folclor.

Fiind la inceput, multi solisti il vorbeau de rau pe la spate si radeau de el, pentru ca mai apoi, cand a devenit celebru si cand au vazut ei cat de mult il iubeste publicul si cat de pretuit e de mari personalitati (presedintele, personalitati mondene din Romania care nu aveau legatura cu sfera muzicii populare) sa-si doreasca ei (aceia care radeau de el candva) sa fie chemati in emisiunile lui.

Asta este lumea in care traim, dragilor”, a declarat Silvana Riciu pentru WOWbiz.ro.