Romania Azi

Simona Gherghe trăieşte un coşmar! Are nevoie de 1 milion de euro

Acum aproape trei ani, in octombrie 2014, Simona Gherghe a avut-o invitata in platoul emisiunii pe care o modereaza pe Catalina Gancianu, o femeie care l-a acuzat pe medicul barladean Gabriel Simiciuc ca i-ar fi gresit tratamentul fiului ei, Codrin, imbolnavindu-l grav pe acesta, scrie wowbiz.ro.

Deranjat de afirmatiile Catalinei Gancianu, dovedite false, dar si de reactiile prezentatoarei din cadrul emisiunii, doctorul a apelat la instanta pentru a-si gasi dreptatea, solicitand un milion de euro daune morale pentru prejudicierea imaginii.

Dupa doi ani si jumatate de judecata, in vara acestui an, Tribunalul Vaslui i-a dat castig de cauza doctorului, care urmeaza sa primeasca 2000 de euro despagubiri de la Simona Gherghe si de la postul tv, plus alti 2000 de euro de la Catalina Gancianu.

Prima decizie a instantei nu a fost atacata cu apel de catre Simona Gherghe, ci chiar de doctorul Simiciuc!

Pe 11 septembrie anul curent, medicul a facut recurs, sperand sa obtina daune morale mult mai consistente, asta in conditiile in care instanta ar fi considerat, la primul proces, ca „suma ceruta de reclamant este exagerata, avand in vedere ca acesta (n.r. doctorul Simiciuc) nu este persoana publica, subiectul de presa fiind dezbatut intr-o singura emisiune”.

Simona Gheorghe s-a întors în emisiunea care a consacrat-o, dar de această dată nu ca prezentator, ci ca invitat.

Simona a vorbit despre botezul fiicei sale dar şi despre revenirea în faţa micilor ecrane.

„Sunt altfel, suntem altfel. Mi se pare că viața noastră acum se învârte în jurul ei, ne gândim în primul rând la ea. Ea este prioritatea întregii familii și cred că este cea mai fericită perioadă a vieții noastre.

Primele 3 luni au fost grele, a avut colici, nopți nedormite, când știi că plânge bebelusul și nu ai ce să faci aproape că îți vine să plângi și tu, ceea ce s-a și întâmplat.

Acum este mai veselă, este mult mai bine. Mama mă ajută enorm de mult, chiar nu știu cum ar fi fost dacă nu ar fi fost acolo.

Și Răzvan mă ajută foarte mult, a schimbat și scutece și s-a descurcat foarte bine.

O să mă întorc la un moment dat, dar simt că trebuie să mai stau cu ea, să mai crească. Are patru luni și jumătate, e prea mică.

Vreau să trec prin toate etapele astea. Mi-e drag să fiu alături de ea.

Nu o mai alăptez de vreo două săptămâni, nu am mai avut lapte. Eu credeam că nu o să pot alăpta și îmi era foarte frică, mai frică decât de cezariană.

Totul a fost foarte firesc”,  i-a mărturisit Simona