Romania Azi

Vesti proaste pentru Bianca Dragusanu. Ce s-a aflat despre noua emisiune a Gabrielei Cristea

Au mai rămas trei săptămâni până la prima ediţie a emisiunii pe care Gabriela Cristea o va prezenta la Antena Stars, iar producătorii au început preselecţiile. „Te iubesc de nu te vezi” va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche, iar gazda show-ului este un fel de Cupidon.

Cei care își caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai nou dating-show, prezentat de Gabriela Cristea la Antena Stars. Astfel, de luni până sâmbătă, concurenţii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea. Persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiune pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.

Gabriela Cristea îi așteaptă atât pe cei care vor să-și găsească jumătatea, cât și pe telespectatori cu multă energie și entuziasm. Emisiunea va debuta pe micile ecrane din 28 mai.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregatită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori”, a decarat vedeta.

Ea nu va fi singură în emisiune, ci împreună cu soţul ei, Tavi Clonda, care va fi invitat ocazional Artistul şi vedeta tv vor face echipă zilnic abia din toamna acestui an.

În curând, Gabriela Cristea va apărea din nou pe micile ecrane. Ea va modera o nouă emisiune la Antena Stars, care se va numi „Te iubesc de nu te vezi”. Noua producție va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

Cei care își caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai așteptat dating-show al momentului. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea.

Este vorba tot despre o emisiune matrimonială, dar ceea ce este extrem de interesant abia acum vine. Ea se va bate în audienţe cu rivala Bianca Drăguşanu de la ora 13.00, dar la posturi diferite.

În timp ce blonda rămâne titulara „Te vreau lângă mine”, emisiune produsă de Kanal d şi transmisă tot de la ora 13.00, Gabriela Cristea primeşte pe mână spaţiu de emisie la Antena Stars cu tot cu trupa soţului ei, Tavi Clonda, care va cânta în platou. Prima ediţie a noului show va fi difuzată live, cel mai probabil la 1 mai.

„Gabriela era de mai mult timp în negocieri cu mai multe posturi tv. A acceptat ce i-au propus cei de la Antena Stars, pentru că ea a pus condiţia să vină la pachet cu soţul ei. Nu va mai avea nici pe departe salariul din Kanal d, căci postul din Băneasa nu are bugete atât de mari pentru angajaţi, dar ambii au loc de muncă şi cel mai important lucrează din nou, aşa cum şi-au dorit, împreună”, au declarat pentru Click! surse din interiorul postului.

Concediul vedetei s-a terminat la sfârșitul lunii ianuarie, dar ea putea să-şi ia în aceast timp concediu de creștere a copilului.

*vesti*