RomaniAzi.net

Cum să înlături mai ușor grăsimea abdominală

Cine oare nu visează la un abdomen plat fără niciun pic de grăsime pe el? După o sarcină sau mai multe, după multe dulciuri sau după bere trebuie data jos grăsimea în exces, care de cele mai multe ori se instalează fix în zona abdomenului.

Dar ce dă mai multe rezultate pozitive? Exercițiile fizice practicate în mod constant sau poate un anumit tip de alimentație? Specialiștii spun că poți ajunge la aspectul fizic dorit prin mai multe metode pentru că nu există nicio variantă clasică potrivită pentru toată lumea.

Trebuie însă să știi că anume grăsimea de pe burtă este și cea mai periculoase dintre toate cele care se mai depun. De foarte multe ori oamenii nu reușesc să o îndepărteze tocmai pentru că atunci când testează varianta potrivită pentru ei de multe ori comit greșeli care îi împiedică să slăbeacă.

În primul rând poate fac exercițiile fizice în mod greșit. Deja, foarte cunoscutele abdomene nu mai sunt la fel de eficiente așa cum se credea până acum.

Mult mai bun și mai potrivite au devenit exercițiile cardio. Poți să alegi între jogging aerobic sau pur și simplu să te plimbi în pas mai alert.

Ai grijă de asemenea să dormi atât cât ai nevoie pentru că în cazul în care nu știai și somnul precar are un cuvânt greu de spus în cazul grăsimii abdominale care nu se duce atât de ușor.

Respectă programul de 7 ore de somn pentru ca să nu ai un metabolism mai lent. Acest lucru va duce cu sine și la nevoia de a mânca cât mai mult, dar și la pierderea caloriilor într-un număr mai mic.

Nu mai lăsa stresul să pună stăpânire pe tine pentru că riști să îți crești în mod evident nivelul de cortisol din organism. Dacă nu știi, anume acest hormon este responsabil pentru depozitarea grăsimii mai ales pe zona taliei.

De asemenea trebuie să arunci o privire și asupra alimentelor pe care le ai în frigider. Adaugă în meniul tău zilnic cerealele integrale.

Poți să alegi între pâine integrală și paste integrale. În acest fel aceste alimente vor reuși să asimileze mai ușor cantitatea de glucoză din organism. Pe de altă parte, aceste alimente vor reuși să scadă nivelul de glicemie din organism, în cazul în care acesta este prea mare.

Desigur va fi nevoie să renunți la produse cum e pâinea albă pentru că ea din contra, crește glicemia și în așa fel facilitează depunerea de grăsime în special pe burtă. Te vor mai ajuta foarte mult să ai abdomenul de vis și produsele alimentare mononesaturate.

Printre acestea se numără alimente precum avocado, nucile, semințele, mai ales cele de dovleac sau cele din floarea soarelui. Foarte potrivite sunt și măslineledar și uleiul de măsline, soia și desigur ciocolata neagră, cu peste 70% cacao.

De asemenea, foarte important în orice dietă sau schimbare de stil de viață sau alimentar este și hidratarea. Încearcă să eviți aceste greșeli, iar pe de altă parte să aplici sfaturile pe care ți le-am dat și cu siguranță grăsime încăpățânată va ceda.