RomaniAzi.net

Dieta cu banane și apă caldă – poți slăbi până la 5 kilograme în 7 zile

Mai sunt câteva săptămâni se se termină sezonul estival pentru plajă. Așa că dacă nu ești foarte mulțumit de aspectul tău fizic, ar trebui să iei câteva măsuri și să ajungi neapărat la mare.

Dacă ai încercat foarte multe metode, care mai de care mai complicate și niciuna nu a dat roade, îți vom propune astăzi ceva foarte simplu, dar eficient.

Este vorba mai exact despre puterea bananelor atunci când acestea sunt folosite în cadrul dietelor. Ele vor avea o eficiență și mai mare dacă vor fi consumate alături de apă caldă, în special pe stomacul gol.

Datorită acestei banale combinații vei reuși să slăbești și totuși să nu îți afectezi în niciun fel organele vitale. Pe parcursul celor 7 zile va fi nevoie doar să respecți această regulă extrem de simplă: banane și apă caldă pe stomacul gol.

Este o combinație simplă, dar sănătoasă care are drept scop activarea metabolismului. Drept urmare, vei pierde din kilogramele în plus foarte ușor și foarte sănătos.

În plus, consumul de banane face în general foarte bine întregului organism. În banane găsim în primul rând o cantitate foarte mare de potasiu. Datorită acestui lucru ele sunt foarte bune pentru funcționarea fără probleme a creierului, respective a sistemului nervos.

În plus bananele îți vor ajuta inima să funcționeze cât mai bine și desigur, vor elimină cantitatea de sodiu din organism care este în exces.

Bananele nu vor mai permite nici retenția de apă din țesuturi, apă care are un rol foarte important în acumularea kilogramelor în plus. În banana se mai găsește și o cantitate importantă de fibre, care te ajută să ai un organism curat, fără toxine.

Și tot datorită fibrelor din banana dispare și senzația permanentă de foame. Ca să beneficiezi de toate aceste efecte pozitive 2 pahare cu apă mai caldă și 2 banane de mărime medie sunt suficiente.

Pentru restul meselor poți să mănânci orice vrei, doar să nu depășești ora 18 pentru cină. De asemenea, dacă ți se va face totuși foame, poți să apele pentru gustare din nou la banana și la apa caldă.

Dacă vrei să-ți ușurezi treaba, renunță și la dulciuri sau la produsele care în general conțin zahăr. Vei vedea pe parcurs că și bananele sunt destul de dulci. Nu uita desigur și de hidratare, de cei 2 litri de apă necesari în fiecare zi, nu doar pentru diete, ci în general pentru sănătate.

La fel de important va fi să nu sari peste micul dejun ci să ai grijă ca acesta să fie unul cât mai echilibrat. Încearcă să combini a prima masa din zi produse din toate cele 4 grupe alimentare, în așa fel încât să nu fii tentat să clachezi peste zi.

Dacă ești în general băutor de cafea încearcă să o înlocuiești cu ceaiul verde care are efecte pozitive mult mai mari pentru sănătate. În plus și acesta te va ajuta în lupta ta cu kilogramele în plus. Și nu în ultimul rând fă cât mai multă mișcare potrivită stilului tău de viață.

Și vei vedea în foarte scurt timp primele rezultate pozitive ale acestei schimbări din viața ta.