RomaniAzi.net

Băutura din țelină și suc de lămâie te poate scăpa de colăceii de pe abdomen

Țelina combinată cu sucul de lămâie reprezintă un remediu natural foarte bun și sănătos pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus. Ambele ingrediente în mod egal pot să ardă calorii și să ajute sistemul digestive în procesul lui de digestie.

Este un suc foarte potrivit și pentru cei care suferă din cauza unui tract digestive iritat. Sau pentru cei care au în general probleme de stomac. Ca să pregătești această băutură vei avea nevoie de 400 de grame de rădăcină de țelină, și de un kilogram de lămâi.

Trece printr-o răzătoare rădăcina de țelină. Adaugă peste ea mai mult de 2 litri de apă și după aceea rade și coaja de lămâie, peste apă. Pune amestecul pe focul mic de la aragaz pentru aproximativ 20 de minute și după aceea lasă-l să se răcească la temperatură camerei, timp de vreo 5 sau 6 ore.

Între timp stoarce sucul de la kilogramul de lămâi pregătit anterior și amestecă în compoziția răcită. Strecoară mixul și după aceea ține lichidul într-o sticlă închisă la culoare.

Bea acest remediu în cantitatea de o sută de mililitri, înainte de fiecare masa principală. Dacă nu îți place gustul sau dacă ți se pare un amestec prea concentrate, îl poți dilua cu puțină apă.

Dar acesta nu este singurul mod prin care poți să pierzi din kilogramele în plus. Există variante prin care poți să slăbești în mod sînîtos și fără să te înfometezi.

Această dietă este foarte rapidă dart e scapă de cele mai enervante 4 – 5 kilograme care dispar mai greu. Așa că atunci când ai un eveniment important poți să apelezi la ea.

Dieta durează doar 3 zile și este potrivită pentru oricine. Nu uita că este o dietă scurtă, deci are și rezultatele pe termen mai scurt. Așa că dacă te tentează în general un mod sănătos de viață trebuie să apelezi la un nutritionist sau la o variantă mai de durată.

În prima zi pentru micul dejun pregătește o cană cu cafea, jumîtate de grepfruit și o felie de pâine unsă cu o linguriță de unt din arahide. Pentru prânz vei avea nevoie de 125 de grame de ton din conserve, o felie de pâine, o cafea fără zahăr.

Ultim masa din prima zi va reprezenta 2 felii mici de carne la alegere făcută pe grătar. 250 de grame de fasole 250 de grame de morcov o cana cu ceai si 250 de grame de înghețată de vanilie.

A doua zi va fi cu un mic dejun din cafea simplă, un ou fiert, o felie de pâine, jumătate de banană. Prânzul va reprezenta: 250 de grame de brânză, 5 bucăți de sărățele, și o cană cu cafea.

Ultima masa va fi compusă din 2 bucăți de vită la grătar, 250 de grame de varză, 125 de grame de morcovi, și 125 de grame de înghețată. Începe ultima zi cu o cafea, 5 sărățele, o felie de brânză, un măr. Pentru prînz fă-ți un ou fiert, o felie de pâine, și o cană de cafea.

Pentru cină mănâncă 250 de grame de ton, 250 de grame de morcovi, frunze verzi, 250 de grame de pepene galben, 125 de grame de înghețată, o cană cu ceai.