RomaniAzi.net

Beneficiile gelatinei – te poate ajuta să scapi de durerile articulare

Cu siguranță nu știai până acum, dar gelatina poate să facă niște lucruri cu adevărat uimitoare: te scapă de durerile articulare, te ajută să ai un păr mult mai frumos, regenerat, și chiar mai mult, previne apariția premature a ridurilor.

Suntem în acest punct pentru că medicina a avansat extraordinar de mult în ultimul timp așa că astăzi avem câte o soluție pentru orice problem de sănătate.

Cel mai rapid ne vindecăm datorită administrării de pastille. Acestea acționează direct asupra durerii și o înlătură foarte eficient. Dar din păcate, pre multe pastile nu reprezintă o variantă tocmai potrivită pentru organismul uman.

Așa că putem să ne îndreptăm atenția spre remedii naturiste. Un exemplu foarte bun în acest sens este gelatina. Cu ajutorul ei pot fi tratate destul de multe probleme de sănătate, dar din păcate foarte puțini oameni știu care îi sunt cu adevărat beneficiile.

Ea este atât de eficientă încât își arată primele rezultate în doar câteva zile, iar în câteva săptămâni datorită ei scapi complet de problem.

Pentru siguranța ta, dar și pentru mai multe beneficia allege doar gelatin de calitate superioară. Ignoră variantele de gelatin colorată sau aromata și concentrează-te pe cea mai simplă gelatină, pentru că ea este cea mai bună.

Acest produs extrem de util este de origine animale și se obține prin procesarea țesuturilor, a oaselor sau a cartilajelor. Această combinație o face foarte utilă pentru vasele mici de sânge, în special. Are în conținut aminoacizi care sunt foarte importanți pentru refacerea țesuturilor articulațiilor.

Dar mai ales gelatina ajută la buna funcționare a mușchiului cardiac, stabilește un metabolism mult mai eficient, ajută în momentele de concentrare. Aceasta te ajută să ai o piele sănătoasă și strălucitoare și contribuie la prevenirea multor boli care atacă sistemul osos.

Gelatina este atât de bună încât poate să îi ajute pe cei în vârstă și pe cei care au dificultăți de mișcare să își revină și să se miște mult mai lejer după aceea. Mai ales că după o anumită vârstă corpul nu este la fel de mobil ca în tinerețe, de aceea gelatina este atât de eficientă.

Combină 5 grame de gelatină cu un sfert de cană de apă rece. Amestecă foarte bine și lasă acest amestec să stea până a doua zi într-un loc călduros. Dimineața vei observa că gelatina se va transforma într-un fel de jeleu.

Spală-te pe dinți și apoi consumă rezultatul obținut în seara precedentă. Ca să îți fie mai ușor, amestecă-l cu miere sau cu iaurt. Vei observa nu după foarte mult timp că datorită acestui amestec unghiile tale nu se vor mai rupe atât de ușor.

În cazul femeilor aceasta este foarte bună pentru că luptă împotriva celulitei și a aspectului de coajă de portocală.

Datorită gelatinei te vei bucura de un somn mult mai linistit iar a doua zi te vei simți mult mai odihnit. Dar pentru o dietă echilibrată renunță în general la produsele prăjite, la cele semi fabricate. Acordă importanță mai multă fructelor, legumelor și alimentelor bogate în substanțe nutritive.