RomaniAzi.net

Modalități corecte de spălare a părului

Toată lumea vrea să arate la modă și atractiv. Cu toții dorim ca părul nostru să arate bine, să fie moale si strălucitor, să nu cadă prea mult și sa fie întotdeauna în așa fel încât să îl putem coafa, pentru a merge cu tot ce purtam. Ofertele de astăzi chiar răspund acestei nevoi majore.

Din păcate, nu toate recomandările și reclamele reușesc, deoarece ajung să lase persoana dezamăgită și cu o pierdere mai mare uneori. Cu toții dorim ca lumea să fie o fabrică de îndeplinire a dorințelor, dar din păcate nu este și trebuie să găsim propriile soluții. În acest caz, nici măcar nu trebuie să găsești o soluție pentru că te poți ajuta pe tine și părul tău prin evitarea unor greșeli pe care le faci în mod normal.

Aici, vă prezentăm câteva practici de spălare a părului, despre care nu știați că sunt nocive.

1. Uscatul părului în prosop nu este cea mai bună idee.
Datorită frecării, uscarea părului cu ajutorul prosopului poate duce la electrizare care deteriorează părul. În schimb, puteți utiliza alte metode, cum ar fi utilizarea unui tricou sau a unui material absorbant.

2. Prea mult nu înseamnă mai bine.
Dacă credeți că folosirea unei cantități considerabile de șampon sau balsam este o idee bună, credeți-ne că nu este. Aceasta nu este o competiție în care cel care dă mai mult câștigă, chiar și un pic este suficient de bun.

3. Fii delicată
Masarea excesivă a părului poate fi una dintre cauzele principale care poate crea probleme , deoarece duce la pierderea părului și, de asemenea, vă face părul mai slab. Mai degrabă ar trebui să fiți mai blânzi cu părul.

4. De la rădăcină la vârf.
Uneori în grabă și uneori pentru că nu-ți pasă. Zona cea mai importantă este rădăcina în care apar majoritatea problemelor. Aplicați balsamul de la vârf și vă va ajuta să vă hidratați părul.

5. Șamponul nu este alegerea corectă
Anunțurile arată că șampoanele ar trebui folosite pentru a vă face părul moale? Nu. Ele, în esență, pe termen lung vă dăunează părul mai mult decât beneficiile pe care le acordă pentru un termen scurt. Fiind chimice , ele vă pot face părul uscat și, în cele din urmă, pot duce la pierderea părului de pe scalp. Cu siguranță nu vrei asta. Ai putea să sari peste și să folosești apă și să-ți faci părul sănătos, pentru că el crește pentru tine.

6. Repetabilitatea este distrugătoare
Tehnica clătirii și repetării nu este întotdeauna cea mai bună. Vă subțiază parul și îi ia tot sebumul natural pe care îl are. Faceți acest lucru numai dacă necesitatea este ridicată, altfelvă creați o problemă.

7. Dușul fierbinte – interzis!
După ce ați avut o zi cu adevărat lungă, poate la școală, la facultate, cu prietenii, la serviciu sau oriunde v-ați obosit, vreți doar să faceți un duș fierbinte, un masaj și un somn bun. Sună bine, nu-i așa? Nu chiar. Dușul fierbinte dăunează părului. În schimb, ar trebui să înlocuiți apa caldă cu apă călduță.

8. Urmăriți timpul în timpul folosirii balsamului.
După ce utilizează balsam, oamenii nu îl lasă să acționeze și îl clătesc. Trebuie să te cronometrezi singură. De asemenea, pieptănați-vă atunci când aveți balsam în păr și veți avea părul moale pe care l-ați dorit mereu.

9. Nu trebuie să aplicați balsam pe părul ud.
Majoritatea oamenilor își aplică balsamul imediat după ce au spălat părul, fără să-și dea seama de faptul că ei nu ar trebui să facă asta dacă părul este plin de apă, deoarece în acest caz, balsamul nu acționează așa cum ar trebui.

10. Cât mai rece
Relaxează-te pentru câteva secunde și închide apa și, la sfârșit, folosește apă rece pentru a-ți clăti părul. Crede-mă, nu cauți confort.