RomaniAzi.net

Calitatea principală a fiecărei zodii. La Rac este loialitatea

Zeus, zeul zeilor, liderul muntelui Olimp și-a iubit creațiile atât de mult încât a binecuvântat fiecare dintre zodii cu abilități speciale care să le conducă viața. Fiecare semn stelar a primit o abilitate distinctă care l-a făcut să iasă în evidență față de celelalte.

Aceste legende au anumite calități care sunt reflectate în trăsăturile reprezentate de fiecare individ născut sub aceste luni specifice. S-ar putea să aibă un anumit sâmbure de adevăr, în ciuda subtonului mitic.

Cum au dat mai departe zeii și zeițele aceste abilități speciale în încercarea de a face muritorii să se confrunte cu zbuciumul vieții lor. Pe scurt, învățăm să apreciem faptul că oricine este special în felul său.

BERBEC – ONOARE
Cadoul zeilor pentru Berbec este onoarea prin recunoașterea credinței lor oarbe și devotamentului altruist. Nu se vor lăsa niciodată înfrânți de dificultăți și vor accepta provocări cu fruntea sus. Nu le stă în caracter să renunțe în fața necazurilr și mai degrabă și-ar pierde viața în picioare decât să trăiască în genunchi.

TAUR – PUTERE
Când a fost ales drept sacrificiu, l-a confruntat pe Minotaur și l-a învins. Zeii i-au dăruit Taurului putere. Ca și în legendă, indiferent cât de puternică este opoziția, Taurul va fi mereu ingenios și va găsi o modalitate prin care să iasă victorios.

Are abilitatea să își cunoască sufletul în profunzime și să găsească rezerve de energie care s-ar putea să-i provoace să supraviețuiască și celor mai dure situații.

GEMENI – COMUNICARE
Oamenii în zodia Gemeni sunt binecuvântați cu proverbiala „gură de aur”. Au capacitatea de a-și manipula audiența foarte ușor, având în vedere că au abilitatea de a fermeca atunci când trebuie să vorbească. Te vor convinge de punctul lor de vedere fără să-ți dai seama. Subtili și calculați, știu cum să-și susțină opinia.

RAC – LOIALITATE
Acest dar a oferit celui de-al patrulea semn zodiacal loialitatea. O să dureze puțin până se obișnuiesc cu cealaltă persoană dar odată ce se cunosc și îi respectă, vor fi cei mai loiali oameni pe care cineva și-i dorește în viața sa. Racii sunt cunoscuți ca oamenii prea darnici cu iubirea și sprijinul lor iar ceilalți s-ar putea să profite de loialitatea lor.

LEU – MÂNDRIE
După cum presupune zodia, zeii i-au dăruit acestei astrei, mândria. Poți să le greșești în orice fel dar vai și amar dacă le rănești mândria pentru că le vei dezlănțui adevărata furie. Având în vedere că pielea Leului era impenetrabilă săgeților din exterior, așa și persoanele în zodia leu nu cosideră relevantă contribuția celorlalți oameni și au propriile opinii.

Este foarte dificil și deloc înțelept să încerci să le schimbi gândirea, doar dacă nu cumva orgoliul lor lasă garda jos și sunt raționali.

FECIOARĂ – ADAPTABILITATE
Darul divinității de pe muntele Olimp pentru Fecioare este abilitatea de a se adapta, așa cum, Persefona, care a fost regina Infernului, s-a adaptat realității ei. Poți supune o Fecioară celor mai aspre situații și va fi capabilă să supraviețuiască.

Voința ei de a nu renunța niciodată și faptul că rămâne mereu optimistă, îi ușurează adaptarea cu ceea ce se întâmplă în jur.

BALANȚĂ – LOIALITATE
Divinul dar pentru Balanță este afinitatea pentru justiție. Vor fi foarte drepți în relaționarea zilnică. Își supun propria persoană la standarde morale foarte stricte și susțin anumite principii. Asta îi face direcți și nu cei ce vor încerca să îmbuneze adevărul.

SCORPION – PASIUNE
Nativii sub acest semn sunt binecuvântați cu pasiune. Vor face tot ce le stă în putință să își exprime iubirea și vor fi gata să dovedească dacă este nevoie. Cu toate aceste, există o morală a mitului potrivit căreia prea multă indulgență s-ar putea să te otrăvească și să te facă orb în fața consecințelor.

SĂGETĂTOR – NOROC
Darul zeilor pentru Săgetători este norocul. Luând în considerare natura lor spontană, nu planifică nimic și, prin urmare, merită cât mai mult noroc dintre zodii deoarece lasă majoritatea lucrurilor în mâna șansei.

CAPRICORN – SUCCES
Darul zeilor pentru Capricorni este succesul, abundența. Aceștia apreciază faptul că succesul nu vine la oamenii nepregătiți sau care nu îl merită, de aceea se străduiesc pentru perfecțiune și dau ceea ce au mai bun ca să fie demni de recompensă.

Au această nevoie incurabilă de a-și câștiga recompensa pe baza muncii lor grele. Orice câștigat cu ușurință o să-i facă să se simtă nedemni de succes și laude.

VĂRSĂTOR – UNICITATE
Vărsătorilor le-a fost dăruită unicitatea. Au viziuni neconvenționale asupra a ceea ce îi înconjoară și le place să privească lucrurile dintr-o perspectivă unică. Nu vor urma tendințele și nu se vor obosi cu ele.

PEȘTI – FANTEZIE
Darul fanteziei presupune că Peștii sunt gânditori și nu se vor odihni până când nu își transformă visele în realitate. Se pot convinge să atingă obiective care par imposibile doar prin a crede în forțele proprii.

Cu toate acestea, trebuie să facă diferența între obiective realiste și cele de neatins, deoarece, uneori, s-ar putea să bage în gură mai mult decât pot mesteca.