RomaniAzi.net

Amestec de lămâie, rădăcină de pătrunjel, miere și ulei de măsline – posibil tratament împotriva infecțiilor urinare

Atunci când tractul urinar este infectat organismul are foarte mult de suferit. Pe de o parte apare nevoia permanentă de a merge la baie pentru a urina, iar pe de alta sunt acele stări foarte dureroase care se manifestă cel mai mult exact în timpul procesului de urinare.

Pentru această problemă există foarte multe tratamente pe care ni le recomandă medicii de specialitate, dar și unele variante naturale, care sunt mai de preferat pentru că nu au efecte adeverse și pentru că sunt eficiente și ieftine.

Vezica urinară este infectată în cele mai multe dintre cazuri din cauza bacteriei pe care o cunoaștem sub numele de E. coli. Aceasta descompune lactoza din organism care apare mai ales în intestinele organismelor care au sângele cald.

Trebuie doar să testezi această metodă ca să te convingi că aceasta chiar funcționează și te tratează te infecția care este atât de deranjantă. Preparatele antibiotic se prepare foarte ușor și nu ai nevoie decât de 4 ingrediente pe care să le combini între ele.

Așa vei reuși să obții un remediu antibiotic natural foarte eficient în lupta cu infecțiile urinare.Fiecare ingredient folosit, separate este foarte bun pentru sănătate, dar combinate mai multe produse de acest fel, vei reuși să stopezi orice problem pe care o poate avea sistemul urinar.

Este vorba despre unele dintre cele mai simple alimente, pe care cel mai probabil deja le ai în casă, cum ar fi lămâia, rădăcina de pătrunjel, mierea și uleiul de măsline.

Acest amestec este un antiviral foarte bun, nu doar un antibacterian efficient și ieftin. Pregătește câte 250 de grame din fiecare aliment menționat mai sus. În primul rând taie cât mai mărunt rădăcina de pătrunjel și lămâia.

Apoi dă printr-un robot de bucătărie aceste alimente. Iar la final pur și simplu amestecă-le cu mierea și cu uleiul de măsline. După aceea dă compoziția pusă într-un borcan bine închis la rece, în frigider. Specialiștii recomandă să consumi câte o lingură din acest amestec în fiecare dimineață.

O singură doză din acest amestec este suficientă ca să poți trata infecția complet și să o faci să nu recidiveze. Ca să fii sigur că nu îți supui corpul altor problemele de sănătate ai grijă ca lămâiile să fie organice, netratate chimic.

Dar dacă totuși singura ta opțiune sunt lămâiile clasice le poți curăța într-un amestec cu bicarbonate de sodiu. În acest caz, este nevoie să fii atent ca să nu pui prea mult bicarbonat de sodiu.

Dar până să ajungi să tratezi o infecție urinară, o poți preveni. Foarte importantă este hidratarea zilnică, cu cei 2 litri de apă pe care îi știm. De asemenea, atunci când faci duș ai grijă ce produse de îngrijire folosești pentru că cele care provoacă alergii pot să îți agraveze starea.

În cazul în care vorbim despre alimentație, aceasta trebuie să fie lipsită de alimente picante pentru că aceastea în cele mai multe situații afectează mucoasa. Cel mai bine este să dai preferință fructelor, legumelor și produselor lactate.

Și desigur, fă cât mai multă mișcare. În așa fel, organismul va fi rezistent în fața bolilor.