RomaniAzi.net

Metode de îndepărtare a părului facial

Chiar dacă evită acest subiect, foarte multe femei se simt jenate din cauza unei probleme de aspect, mai exact despre apariția mustății.

Înlăturarea ei este cu atât mai dificilă cu cât zona respectivă este una foarte sensibilă. Specialiștii recomandă evitarea folosirii lamei, pentru că acest instrument va face ca părul să crească mai repede și să se închidă la culoare, deci să fie mult mai vizibil decât în mod normal.

Din fericire această problemă are o soluție mai puțin dureroasă, datorită căreia vei scăpa aproape în totalitate de mustața care îți dă atât de multe bătăi de cap. Nu este vorba despre vreun tratament scump sau despre pastile cu care îți poți pune sănătatea în pericol. Pur și simplu pune într-un vas un albuș de ou, o lingură cu mălai și alta cu zahăr.

Amestecă foarte bine aceste ingrediente până în momentul în care vei obține o pastă foarte omogenă. După aceea, aplică compoziția pe zona cu pricina și las-o să își facă efectul pentru aproximativ 30 de minute. La final va fi nevoie doar să o desprinzi. Va fi nevoie să repeți acești pași timp de 2 luni, de câte 2 ori pe săptămână.

Într-un sfârșit vei observa cum părul va dispărea complet, sau cel puțin va deveni mai ar, în funcție și de cât de des era la începutul tratamentului.

De asemenea, tot femeile, se mai plâng în general de părul neaspectuos de pe față, dar și de punctele negre. Din fericire poți scăpa de aceste 2 probleme cu ajutorul unor soluții simple și ieftine, accesibile oricui.

Pentru această situație ai mai multe variante ajutătoare, toate la fel de eficiente, tu doar trebuie să le alegi pe cele care ți se potrivesc mai bine sau pur și simplu pe cele care îți plac mai mult. Spre exemplu poți să apelezi cu încredere la turmeric. Acesta este un condiment care vine tocmai din India și nu are neapărat un gust sau un miros care atrage atenția în vreun fel.

Cel mai des vedem că este folosit pentru pregătirea preparatelor culinare, dar în unele cazuri el mai este folosit și pentru tratamentele de înfrumusețare.

Specialiștii au descoperit că acest ingredient contribuie la încetinirea creșterii părului, motiv pentru care femeile din India îl folosesc tocmai ca să scape de părul inestetic de pe față.

Îl găsești foarte ușor în magazinele naturiste. Dacă vrei să faci o mască folosind acest aliment, poți să amesteci pudra de turmeric cu apă și după ce aplici amestecul pe zonele în care îți crește păr, lasă-l să se usuce în mod natural.

Ca să dai jos această mască de pe piele, vei avea nevoie de un disc demachiant băgat în niște apă călduță. Vei observa rezultate îmbucurătoare într-un timp relativ scurt și totuși trebuie să repeți acest tratament până atunci când vei înlătura tot părul nedorit.

De mare ajutor pentru tratare zonelor cu păr în exces îți vor mai fi și laptele, năutul, mierea, lintea roșie, zahărul, lămâia, cartofii și nu numai.
Înainte de a te indispune din cauza aspectului tău fizic pur și simplu trebuie să te interesezi despre soluțiile simple și eficiente pentru rezolvarea problemei.

Loading...