RomaniAzi.net

Cum funcționează dieta cu ouă

Ca să mai scăpăm de niște kilograme în plus suntem dispuși ca în fiecare zi să încercăm diferite meniuri și alimente care par a fi foarte promițătoare.

De asemenea mai petrecem și foarte mutl timp în sălile de sport și din păcate renunță la alimentele noastre preferate și în același timp dezvoltăm o antipatie pentru produse alimentare foarte sănătoase precum legumele sau cerealele.

Însă acestea nu sunt decât eforturi în zadar pentru că surplusul de grăsime nu mai dispare atât de ușor. Aceste lucru nu înseamnă decât că facem lucrurile într-un mod greșit și că că trebuie să schimbăm ceva în această abordare.

Astăzi îți vom prezenta o dietă diferită de tot ceea ce ai încercat până acum pentru că este considerată o mono dietă proteică. Acest regim este popular de ceva timp și a devenit cunoscut într-un timp foarte scurt pentru că are rezultate rapide și vizibile potrivite pentru toată lumea.

S-au înregistrat rezultate foarte îmbucurătoare datorită introducerii acestei diete, spre exemplu minus un kilogram încă din prima zi.

Singura atenționare de care trebuie să ții con teste că nu trebuie să exagerezi cu acest nou regim alimentar. În caz contrar riști să suferi de o insuficiență a celor mai importante substanțe nutritive pentru organism.

Poți ține această dietă în jur de 2 săptămâni, nu mai mult. Iar în cazul în care ești alergic la unul dintre componentele regimului cel mai bine este nici să nu îl începi. Poți să ai încredere în rezultatele pozitive ale acestei diete pentru că ouăle și

portocalele reprezintă o combinație mai veche, dar eficientă încă de la început. Astfel oul este unul dintre produsele de bază pentru această dietă pentru că are un conținut bogat de vitamine și de proteine.

Și chiar dacă nu pare așa, totuși ouăle conțin în general foarte puține calorii. Iar lecitina, o substanță importantă din ou ajută în general, întrgul organism să funcționeze cât mai bine.

Pe de altă parte, portocala are menirea de a asigura organismul cu vitaminele care îi mai lipsesc. În plus, acest fruct, elimină toxinele din corp.

De asemenea, foarte important este ca pe parcursul întregii diete să ai grijă să consumi cât de multe lichide se poate. Specialiștii în nutriție recomandă câte 2 litri de lichide pe zi, în special apă plată sau maxim ceai verde fără zahăr sau fără alte adaosuri.

Este de asemenea, foarte important ca după terminarea acestui regim să reutilizezi produsele evitate în aceste 2 săptămâni cu grijă și cu moderație. Altfel riști să îți pui în pericol sănătatea și să acumulezi din nou. Folosește cât mai des supele și terciurile.

De asemenea acordă o atenție deosebită pentru carnea mai slabă. Dacă vei respecta aceste sfaturi vei vedea cum kilogramele se topesc frumos și nu reapar în perioada următoare. Cu toate acestea, ca în cazul oricărei diete, cel mai bine este să soliciți în prealabil sfatul medicului înainte să te apuci de treabă.

În acest fel vei ști cu siguranță dacă este o soluție potrivită și dacă ție ți se potrivește.

După ce vei rezolva toate aceste necunoscute, o poți recomanda și celor dragi care vor o siluetă de vis.