RomaniAzi.net

Mască naturală pentru căderea părului

Odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în vârstă, atât în cazul bărbaților cât mai ales în cel al femeilor, și părul începe să se modifice din mai multe puncte de vedere.

Spre exemplu acesta începe să devină mai aspru, cade din ce în ce mai mult și mai des, fără îndoială vor apărea firele albe. Acestea sunt cele mai importante probleme cu care se confruntă majoritatea oamenilor după o anumită vârstă.

Din fericire, pe lângă produsele clasice pe care le putem găsi în farmacii sub diferite forme, la recomandarea medicului specialist, există și cel naturiste.

Ele sunt mai de preferat și pentru că sunt în unele situații mai eficiente decât cele cunoscute și foarte scumpe, dar și mai ales pentru că nu au efecte secundare negative. Este foarte important să mai știi și că produsele comerciale au un efect doar pe termen scurt sau doar cât timp sunt administrate.

Sunt potrivite pentru toată lumea, chiar și pentru cei mai tineri care sunt afectați de problema căderii părului din ce în ce mai devreme. Aceasta poate doar să pară o problemă minoră, dar de fapt este una care își poate pune amprenta într-un mod negativ asupra stimei de sine.

Ținând cont de toate aceste detalii importante îți vom propune pentru astăzi un tratament natural, simplu și cu efecte imediate.

Îl poți face chiar tu, în condiții de casă, cu câteva ingrediente de care poți fce rost ușor. Dacă suferi și tu din această cauză poți să îți pregătești tratamentul în următorul fel.

Vei avea nevoie de 1 lingură cu ulei de măsline, de 1 linguriță cu miere, de 1 bucată mai mica de ghimbir, de 5 capsule cu vitamina E. Curăță pentru început bucata de ghimbir și apoi toacă-o mărunt și adaug-o în blender, alături de restul ingredientelor.

Amestecă această compoziție până în momentul încare vei obține o pastă mai consistentă. Aplică apoi amestecul pe păr și masează-ți în special scalpul. După aceea, acoperă-ți părul cu o casca special pentru baie. Lasă masca să acționeze pentru 40 de minute.

Apoi clătește-te foarte atent cu apă din abundență. Repetă acest tratament până când vei vedea schimbări în bine. Acestea nu se vor lăsa așteptate pentru foarte mult timp.

Părul tău își va recăpăta culoarea, nu va mai fi la fel de aspru și nici nu vor mai cădea la fel de multe fire ca până la începerea tratamentului. După ce vei avea părul pe care l-ai visat poți să începi să ai mai multă grijă de el ca acesta să crească mai repede.

E nevoie doar să respecți câțiva pași simpli. Este recomandat să îți tunzi măcar o data la 2 luni vârfurile, chiar dacă acestea nu sunt deteriorate. Folosește uleiuri speciale ca să îți masezi scalpul și ca să îți întăreti firul. Poți utiliza uleiul de cocos, pe cel de jojoba sau pe cel de măsline.

Poți să îți mai faci măști periodic ca să aibă volum, strălucire și nu numai. Și nu uita desigur de alimentația sănătoasă care acționează chiar din interiorul organismului pentru un păr frumos.