RomaniAzi.net

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, cerută de soție de Mario Fresh în fața a 16 cameramani! „Am cererea în cap de foarte mult timp”

Mario Fresh a vorbit despre cum va fi cerută de soție Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de aprope trei ani. Cei doi tineri sunt extrem de fericiți îmăreună și au reușit să treacă cu zâmbetul pe buze peste perioadele în care au stat despărțiți pentru că el are o carieră în România, iar ea studiază în Anglia. Nici participarea lui la Exatlon nu a fost o piedică în relația lor, deșpi nu puteau să vorbească nici măcar la telefon.

Alexia Eram va împlini vârsta de 19 ani la sfârșitul lunii august, iar Mario Fresh va împlini 20 de ani la pe data de 9 august. Sunt tineri și au declarat de mai multe ori că nu vor face pasul cel mare prea curând, însă artistul se gândește deja la momentul în care o va cere de soție pe frumoasa fiică a Andreei Esca.

„Cererea în căsătorie o să fie mult, mult mai nebună. Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos”, a declarat Mario Fresh în cadrul unei emisiuni de televiziune la care a fost invitat.

„Cred că fiecare fată își imaginează ziua nunții și își plănuiește ce rochie o să poarte, ce muzică, dar .. nu se pune problema acum. Suntem prea tineri.”, a spus fiica Andreei Esca.

Alexia Eram a explicat și ce îi lipsește cel mai mult în Londra, acolo unde studiază de anul trecut, după ce a terminat liceul. Iubitul său a rămas în România, apoi a stat câteva luni în Republica Dominicană, la Exatlon.
„Plec săptămâna asta să dau câteva examene. Apoi mă întorc pentru vacanța de vară. Îmi lipsește totul de aici. Îmi place foarte mult țara mea, iubitul meu îmi lipsește cel mai mult, mâncarea și familia, prietenii, totul”, a mărturisit fiica Andreei Esca, în cadrul unui interviu.