RomaniAzi.net

Pactul lui Pepe cu Raluca Pastramă! Ce a putut să accepte: „I-am jurat că nu mă ating de ea”

Fără îndoială, Pepe are toate motivele pentru a se considera un bărbat împlinit. Îndrăgitul interpret de muzică latino trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Raluca Pastramă, cea care i-a devenit soție în urmă cu mai bine de opt ani și i-a dăruit, totodată, două fetițe superbe.

Într-un interviu acordat recent, artistul a dezvăluit că frumoasa brunetă este femeia care îi aduce liniște sufletească, de fiecare dată când trece prin momente mai puțin plăcute. Mai mult decât atât, Pepe a rememorat, cu emoție, ziua în care a întâlnit-o pentru prima dată pe Raluca.

Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon „Raluca Scufiţa Roşie” şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e „Soţia”. M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.

Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis „Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare”  , a relatat cântărețul.