RomaniAzi.net

A fost moartă timp de 27 de minute , iar cand s-a trezit a povestit tot ce a vazut

Tina Hines s-a prăbușit în timp ce făcea o plimbare alături de soțul ei, Brian, în apropierea casei cuplului din Phoenix, Arizona. Bărbatul a început manevrele de resuscitare, reușind să o aducă pe femeie de patru ori la viață înainte ca paramedicii să sosească la fața locului.


Mamă a patru copii, Tina a fost luată cu ambulanța, iar pe drumul către spital a fost resuscitată de medici de încă două ori. În total, ea a fost moartă timp de 27 de minute, notează Daily Mail.
La spital, femeia a fost intubată și se afla în imposibilitatea de a vorbi. Dar, îndată ce s-a trezit, ea a făcut semne că vrea să scrie ceva pe o foaie de hârtie.  Tina a reușit să deseneze o serie de linii aparent indescifrabile. Dar, la o privire mai atentă asupra mesajului, se poate vedea că a scris: „Este real”. Întrebată ce este real, femeia a arătat spre cer cu lacrimi în ochi.
Tina a reușit să deseneze o serie de linii aparent indescifrabile. Dar, la o privire mai atentă asupra mesajului, se poate vedea că a scris: „Este real”. Întrebată ce este real, femeia a arătat spre cer cu lacrimi în ochi.
După o revenire miraculoasă, femeia a povestit că se referea la rai. „A fost atât de real, culorile atât de vibrante”, a spus Tina pentru AZfamily.com. De asemenea, ea a mai povestit că l-a văzut pe Iisus stând în fața unor porți negre, în spatele cărora strălucea o lumină galbenă. Pentru Tina și familia ei, mesajul primit este cât se poate de clar: raiul este un loc real.