RomaniAzi.net

Rămâne Iulia Albu fără vacanța de vară? Vedeta nu știe încă unde va merge în concediu astfel încât a rămas pe ultima sută de metri cu planurile pentru vacanță. Domnița de Albă știe doar că nu se va expune la soare și va sta la plajă aproape…îmbrăcată! 

“Nu am ales încă destinația de vacanță pentru că primează proiectele profesionale și încă mai am treabă. Oricum vom merge undeva mai aproape de România pentru că proiectele pe care le am nu îmi permit o vacanță foarte lungă și foarte departe. Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecție maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez pentru că mie îmi place pielea mea albă!”, spune Iulia Albu pentru Perfecte.ro.

Cum preferă să se îmbrace vară și cum se hidratează, criticul de modă dă din casă tot pentru Perfecte.ro. 

“Ma îmbrac în haine care îmi acoperă foarte mare parte din corp și port întotdeauna ochelari de soare, nu stau mult timp afară pe caniculă, prefer să ies dimineața, foarte devreme sau seara, foarte târziu. De regulă și nu doar vară, mănânc absolut orice îmi permite dieta pe care o țin la momentul respectiv. Mănânc lucruri sănătoase, în cantități moderate, 5-6 mese pe zi, nu mănânc zahăr, decât foarte puțin, deloc deserturi pentru că nu sunt un mare fan. În a 7-a zi din săptămână mănânc orice poftesc, chit că sunt 5 amandine, sau o felie de pâine sau colivă. Da, îmi place mult coliva!”, adaugă Iulia.

Cât despre silueta ideală, Domniță de Alba spune că s-ar simți minunat dacă ar ajunge la greutatea perfectă de 55 de kilograme.

“Acum am 60 de kilograme, dar un ideal pentru mine este 55 de kilograme, nu că ar conta foarte mult estetic pentru că nu se observă, eu fiind foarte înaltă, dar este vorba despre cum îmi simt eu corpul”, a mai completat fashion editorul.