RomaniAzi.net

Rezultate Evaluarea Națională. Fiica lui Adi Minune a luat note dezastruoase

Zilele acestea părinții elevilor de clasa a VIII-a au stat cu sufletul la gură așteptând să vadă ce note au luat copiii lor la Evaluarea Națională. În aceeși situație s-a aflat și celebrul manelist Adi Minune în anul 2017, atunci când fiica lui mijlocie a dat examenul. Din nefericire, Adriana Simionescu nu a avut cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională.

Fiica mijlocie a lui Adi Simionescu a obținut nota 6.40 la Limba și literatură română, însă rezultatul la Matematică a fost unul dezastruos, ea obținând nota 3.50. Adolescenta a obținut atunci, la Evaluarea națională, media generală 4.95.

Carmen Minune se căsătorește!

Karmen, fiica cea mare a menlistului Adi Minune, se va căsători curând cu iubtul ei, Bogdan.

„Carmen Minune nu dorea inițial să se mărite înainte de a naște. S-a răzgândit, așa că vor face cununia civilă pe 1 august. Carmen a decis să facă acest pas pentru că așa vor scăpa de complicațiile birocratice de după naștere. Ea și Bogdan se iubesc enorm, așa că vor face pasul repede, iar nunta o vor face când își va reveni după naștere, poate chiar odată cu botezul fetiței lor”, ne-a spus un apropiat de-al familiei cântăreței.