RomaniAzi.net

TEST / Alege o imagine şi vezi care sunt secretele personalităţii tale

Alegerea pe care o faci poate scoate la suprafaţă cele mai necunoscute temeri sau câteva dorinţe ascunse. Acest test te poate ajuta să înţelegi ce fel de persoană eşti şi care sunt emoţiile sau fricile ce te ghidează sau te încurcă în viaţă, de care nu ştii. Eşti gata? Alege un ochi!

IMAGINEA 1.Eşti o persoană empatică şi ţi-ar plăcea să ai loc în inima ta pentru toată lumea. Crezi în importanţa vieţii sociale şi nu ţi-ai dori să stai singur nici măcar pentru o clipă. Preferi să fii rănit decât sa nu simţi nimic. Încerci deseori să nu foloseşti ajutorul celor care doresc să-ţi fie alături, ba chiar să-i ajuţi tu pe toţi chiar şi când problemele tale sunt mai mari.

IMAGINEA 2. Te consideri corect şi îţi place să faci ceea ce crezi că e bine. Este una dintre cele mai importante valori în viaţă iar tu te ghidezi după asta. Motto-ul tău este „Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în oameni.” Îţi place să acţionezi mai mult decât să vorbeşti, dar nu uita să mai petreci puţin timp şi în preajma prietenilor. Chiar dacă nu realizezi, te va ajuta să te relaxezi.

IMAGINEA 3. Eşti prins în trecut. Experienţele pe care le-ai avut acum mult timp te afectează şi astăzi. Nu împărtăşeşti asta cu oamenii din jurul tău pentru că ai învăţat să-ţi rezolvi singur problemele. Găseşti iubirea în gesturi mărunte şi te bucuri când îţi găseşti puţin timp pentru tine.

IMAGINEA 4. Îţi place să analizezi şi să observi detaliile. Crezi că fiecare propoziţie e ca un puzzle şi ai nevoie să iei fiecare cuvânt în parte şi să-l interpretezi în fel şi chip. Nu te superi dacă nu întelegi sensul tuturor. Deseori, nu faci diferenţe între bine şi rău, ceea ce te afectează pe plan social.

IMAGINEA 5. Eşti misterios. Nu îţi plac tiparele şi eşti în contradictoriu cu tot ce cred ceilalţi. Nu vorbeşti mult despre tine pentru că nu îţi place ca oamenii să te catalogheze. Eşti o persoană care alege puţine cuvinte. Îţi place să vezi reacţii, să asculţi şi să întelegi înainte de a-ţi exprima opinia.

IMAGINEA 6. Sensibilitatea te caracterizează. Nu ţi-e teamă să le araţi oamenilor cât de fragil eşti emoţional. Plângi des pentru că eşti mult prea atent la gesturile celorlalţi, în comparaţie cu atenţia pe care ţi-o oferi ţie. Eşti punctual iar oamenii apreciază asta.