RomaniAzi.net

Numai in locul Oanei Roman sa nu fii. Vedeta a ajuns cu fetita la spital

Momente dificile pentru mămica Oana Roman. Vedeta a ajuns cu fiica sa la doctor, fiindcă aceasta avea febră mare, iar ulterior a postat un mesaj de mulțumire pentru doctorița care a devenit, încă de la naștere, ”îngerul păzitor” al Isei.

Oana Roman a aflat, cu surprindere, că fetița a mâncat două cuburi de gheață, pe ascuns. Efectele au fost roșu în gât și febră, iar drumul până la doctor a devenit obligatoriu. Însă totul s-a rezolvat cu bine, iar Oana le-a transmis fanilor prin ce a trecut.

„După mine a venit rândul Isei să ajungă la doctor, s-a trezit cu febra ! Am aflat că pe ascuns a mâncat aseară 2 cuburi de gheață și are roșu în gât! Mulțumim dna Doctor Laura Petrescu, îngerul păzitor al Isei încă de când s a născut”, a scris Oana Roman pe contul de socializare.

Oana Roman a dat ”jos” 10 kilograme

Oana Roman a slăbit zece kilograme, după ce a adoptat un mod de viață sănătos. Corpul vedetei a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a optat pentru un meniu alimentar aproape vegetarian. De asemenea, pentru a ajunge la silueta dorită, Oana Roman face și tratamente corporale.

”Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal. Sunt întru-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în cenntimetri, în talie. Merg la astfel de proceduri săptămânal”, a mărturisit Oana Roman pentru click.ro.