RomaniAzi.net

A crezut că şi-a găsit sufletul pereche pe Facebook, însă a rămas cu inima ruptă şi cu banii… luaţi

A crezut că şi-a găsit sufletul pereche pe Facebook, însă a rămas cu inima ruptă şi cu banii… luaţi. Asta i s-a întâmplat unui tânăr, care din dragoste pentru o fată, pe care nu a văzut-o niciodată, a umplut-o de cadouri şi i-a dat, spune el, nici mai mult, nici mai puţin de 6400 de lei. Însă, atunci când s-a dus cu inelul acasă la fată, a avut parte de un şoc… cumplit!

 

Sedus pe Facebook şi cu banii luaţi! Ionuţ s-a îndrăgostit de o fată pe reţeaua de socializare şi, fără să o vadă vreodată, a rămas mai sărac cu 6.400 de lei.

„Și-au bătut joc de mine. E o sumă foarte mare. Am calculat tot ce am plătit, abonamente, cadouri, telefon, bani, i-am dat 64 de milioane.” Asta povesteşte Ionuţ, un tânăr de 32 de ani, pentru care reţeaua de socializare a devenit… un loc… periculos pentru sufletul, dar şi pentru buzunarul lui. Ionuţ a cunoscut o fată cu care a început să vorbească pe Facebook. Iar de la declaraţii de dragoste siropoase, până la… cadouri n-a fost decât un pas. Că deh, dragostea plutea pe… ecranul calculatorului.

„La un moment dat a început să plângă că i-a căzut telefonul în apă și că vrea să îi dau un telefon. M-am dus și am luat un telefon la abonament și l-am trimis cu pachet de 16 milioane”, a explicat Ionuț.

Iar asta a fost doar începutul… Îndrăgostit lulea de o… imagine, bărbatul a căzut în mrejele virtuale ale femeii care timp de 3 ani, i-a golit buzunarele. Acuză el. Sute de lei îi trimitea ori de câte ori, fata avea nevoie. În schimb, primea promisiuni deşarte că într-o zi se vor vedea şi se vor… căsători. Başca, i-a cumpărat şi inelul de logodnă!

Mai mult, Ionuţ a bătut un drum de sute de kilometri, ca să meargă să o întâlnească pe aleasa lui, însă…

„M-am dus acolo la o adresă, când am ajuns acolo, nu am găsit-o acasă. Ultima dată când am fost la ea, mi-a spus că a plecat”, a mai precizat Ionuț.