RomaniAzi.net

Are 24 de ani și nu va munci o zi în viața ei! Merge la restaurante luxoase, își cumpără haine zilnic, și are parte de tot ce-și dorește. Prietenii nu știau cum face, dar când a apărut în ziare n-au mai vrut să știe de ea. Uite ce face de cel puțin două ori pe săptămână

Jayindi Jade vine din Sydney, Australia și a devenit celebră în momentul în care a povestit ce ocupație are.

Poate că Tinder este cel mai mare site de matrimoniale din lume, dar această fată spune că a găsit un site mai bun, unde beneficiile sunt mai mari și unde nu se simte presată să întrețină relații intime. Jade a făcut publică informația că își oferă compania bărbaților bogați în vârstă, cerând în schimb cine extravagante și daruri scumpe.

Cum a început totul? Jade și-a făcut un cont în urmă cu 6 luni pe un site în engleză numit ,,Seeking Arrangement” (tr.: ,,Caut Aranjament”). De când și-a făcut profilul, a mers constant la întâlniri în restaurante scumpe cu 5 bărbați diferiți. Printre aceștia se numără și un bărbat de 48 de ani care lucrează într-un spital și are de două ori vârsta ei.

Tânăra de 24 de ani spune că ,,bătrânii cu bani” pe care i-a întâlnit ea până acum sunt ,,oameni generoși și călduroși”, mai adaugă și că îi place faptul că cu ei nu are parte de ,,drame”, ei fiind direcți întotdeauna și mereu încearcă să o răsfețe.

Deși are mulți ,,tătici bogați” nu este plătită pentru serviciile ei, în schimb este recompansată prin cadouri scumpe, tot ce oferă ea este întâlniri care nu durează mai mult de două ore.

Fata povestește: ,,De obicei ne întâlnim o dată sau de două ori pe săptămână. Mergem în restaurante luxoase, sau la cumpărături, la plimbări pe plajă, sau la cafea – pur și simplu stăm și vorbim, iar ei sunt fericiți doar cu asta”.

Fata spune că acum e fericită, își cheltuiește banii doar pe chirie și facturi, restul fiind asigurat în stil mare de ,,tăticii ei bogați”. Jade mai precizează: ,,Niciunul dintre ei nu m-a presat să fim intimi. Dacă vor asta sunt de obicei foarte direcți cu tine. De obicei acești bărbați caută experiența unei prietene, nu caută o întâlnire rapidă pe Tinder.”