RomaniAzi.net

Nenea Paul e trecut de 70 de ani, dar muncește. Este agricultor și vinde pepeni în piață. S-a strâns poliția la el acasă, iar el de nervi ne-a spus faza cu elicopterul… Ce s-a întâmplat e halucinant, în toată România nu s-a mai auzit una ca asta: Săracul bărbat:

Situație bizară în județul Vaslui, unde un agricultor susține că a fost amendat pentru că are pepeni mari. Paul Comisescu crede că a fost reclamat de concurenții săi. Polițiștii locali i-au găsit și nereguli în certificatul de producător, motiv pentru care a fost sancționat cu 1.000 de lei. Vasluianul face, însă, haz de necaz, spunând că are pepeni chiar și de 18 kilograme pe care i-ar aduce cu elicopterul din Olanda.

Deși e trecut de 70 de ani, Paul Comisescu încă face agricultură și vinde pepene galben într-o piață din Vaslui. De curând, agricultorul din comuna Deleni spune că a fost amendat de polițiștii locali pe nedrept, informează vremeanoua.ro.

„Duminică mi-au dat 1000 de lei amendă pe motiv că nu aș avea această cultură de pepene galben, că producție așa mare se face numai în țările din Occident. Păi, probabil, am un elicopter, cu care îmi aduc pepenii în fiecare zi din Olanda. Minți bolnave, domnule.