RomaniAzi.net

CÂT COSTĂ OCHELARII PURTAȚI DE AVOCATA LUI RADU MAZĂRE

Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a atras privirile la ultima apariție publică. O pereche de ochelari de soare, de firmă, e drept, dar neobișnuiți au stat pe ochii celei care face eforturi pentru a-l scoate de după gratii pe Mazăre.

Accesoriul inedit poartă marca Gucci! Ochelarii sunt supradimensionați și au și o formă atipică. Se pare că ochelarii, care au atras ironii din partea internauţilor, au un preţ destul de frumuşel, respectiv 1.305 de dolari.

De altfel, Lizeta Haralambie este o fană a ochelarilor de firmă supradimensionaţi. Miercuri, aceasta a venit la Penitenciarul Rahova pentru a-i organiza nunta clientului său cu Roxana Mihalache, purtând ochelarii supradimensionați, potrivit playtech.ro.

Cum au glumit internauții pe seama avocatei lui Radu Mazăre

“Așa strigam io purceii, când eram mică: guciguciguciguciguciguci!”, ”Parcă îs termopane…”, ”Ochelarii astia sunt pe bune sau e fotoshop? Oricum, i se potrivesc f repede doamnei”, ”Mă întreb ce om civilizat ar purta geamul ăla fumuriu, care se pune de regulă ca să te uiți la o eclipsă totală…”, ”Sigur nu sunt ochelari de sudură?”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Radu Mazăre se căsătorește în Penitenciar

Logodnica lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, s-a prezentat la sediul Primăriei Sectorului 5 pentru a depune dosarul pentru cununia civilă, solicitată a avea loc pe data de 10 iulie. Roxana Mihalache a precizat că nu există pregătiri speciale, pentru că va fi o căsătorie simplă.