RomaniAzi.net

Cum a apărut aceasta tânără pe o plajă din Mamaia, într-o pereche de bikini mega-minusculi! Ce s-a intamplat cand s-a ridicat

Tanara Denisa, fiica lui Iorgu Ionescu (53 de ani), cunoscut drept “Talanu”, unul dintre capii lumii interlope din Brăila, a făcut furori pe plaja de la Nuba Mamaia. ”Echipată” corespunzător, cu un Hermes și un costum de baie minuscul, sexoasa a stârnit pofte milionarilor de pe litoral, scrie Cancan.ro.

Denisuca a demonstrat încă o dată că este greu de ocolit

”Echipată” corespunzător – cu o geantă Hermes și un costum de baie extrem de sexy, Denisuca a încins atmosfera pe plaja de la Nuba. Cu fizicul ei de model, sexoasa blondină a reușit să zăpăcească mințile milionarilor de pe celebra plajă. Reprezentanții sexului tare au reușit cu greu șă își mute privirea de la mișcările pline de senzualitate ale blondinei, care este ”new-entry” în lumea bună a României.

Conform aceleiasi surse, tanara blonda traieste o frumoasa povetse de dragoste cu un milionar, bine văzut în cercul afaceriștilor din România. Acesta pare să aibă foarte mare grijă de tânăra sa iubită. Din câte se pare, milionarul este cel care a ajutat-o pe Denisuca să locuiască într-un apartament de lux din București și o răsfață cu fel și fel de cadouri scumpe. Fiecare apariție a Denisei este senzațională. Fiica vestitului interlop nu iese din casă fără geanta de firmă și accesorii de sute și mii de euro.

Sursa: Cancan.ro

Loading...