RomaniAzi.net

”Brigada Ploiești” și-a scos silicoanele pe plaja bogătașilor din Mamaia!

Pe litoral, în weekend-ul trecut, a fost, din nou, cod roșu… de distracție! În cluburile de lux din Mamaia a plouat cu șampanie scumpă, iar pe plajă, în cursul zilei, tinerele domnișoare au făcut, fără nicio exagerare, senzație. Spre exemplu, la Caelia, Georgiana, Andreea, Ioana și Andra, cunoscute împreună drept “Brigada Ploiești”, au încins imaginaţia tuturor bărbaţilor.

Puse pe distracție, cele patru grații au făcut show! S-au întins pe șezlonguri în cele mai provocatoare poziții, s-au jucat în apă, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor. Precizăm că fetele nu sunt la prima “abatere”. În fiecare weekend, sunt prezente la Caelia și obișnuiesc să-i înnebunească pe masculii aflați la Mamaia.

Cu dotări forte, tinerele din ”Brigada Ploiești” au agitat pe toată lumea!
Sunt originare din Ploiești, iar fiecare bărbat și-ar dori să le aibă lângă el. Îmbrăcate cu costume de baie super-provocatoare, tinerele au creat, pur și simplu, “panică” pe plaja Caelia. Iar imaginile pe care vi le prezentăm nu mai au nevoie de niciun comentariu. Cu siguranță, bărbații care le-au văzut pe viu sunt și în prezent în extaz.

Nu au niciun motiv să regrete faptul că au ales să meargă la Mamaia. “Brigada Ploiești” a făcut senzație în stațiunea-fanion a litoralului românesc! Mai mult ca sigur, urmează să “lovească” din nou, în următoarele weekend-uri.