RomaniAzi.net

Tu vezi cana cu ciocolată caldă printre pinguini în mai puțin de 30 de secunde? Imaginea virală care i-a pus pe jar pe internauți:

Dacă și tu iubești iluziile optice, atunci trebuie să știi că aceasta îți va pune puțin mintea la contribuție.

Și ce poate fi mai tare decât acest lucru, nu? Așa vei descoperi cât de atent poți fi și cât de repede poți găsi un lucru ascuns în imaginea cu pricina.

„Privește cu atenție imaginea și descoperă cana cu ciocolată caldă pe care am ascuns-o printre pinguini”-aceasta a fost provocarea pe care celebrul Gergely Dudas, alias Dudolf, le-a lansat-o internauților.

Nimic mai simplu, nu e așa?

Cunoscutul artist ilustrator care a creat imaginea devenită virală, în care internauții erau provocați să găsească un urs panda într-o mare de oameni de zăpadă, lovește din nou!

De data aceasta, Dudolf a publicat pe pagina lui de Facebook o imagine festivă în care o mare de pinguini se concentrează pe construirea unui om de zăpadă.

Artistul susține că printre toate aceste figurine, există o cană de ciocolată caldă. Dacă nu ai răbdare să te uiți cu atenție, îți spunem noi unde e.

Ai observat pinguinul cu fular în carouri? În spatele lui e un alt micuț care ține în mână elementul căutat.

Ție cât ți-a luat să găsești cana? Dă mai departe imaginea și prietenilor tăi, ca să se distreze și ei!

În fiecare an, milioane de animale de companie sunt abandonate de către stăpânii lor și ajung pe străzi ori în centre pentru animale.

Unii oameni șochează atunci când își lasă câinii ori pisicile pe marginea drumului, unde trebuie să învețe să supraviețuiască. Din când în când, oamenii cu suflet mare le găsesc și încearcă să le ajute.

Așa s-a întâmplat și pe marginea unei autostrăzi din Missouri, acolo unde un bun samaritean a zărit un câine extrem de speriat și fără vlagă. Era singur și nu era nimeni în jurul lui, părea pierdut și extrem de afectat.

A aflat că era o cățelușă din rasa Black Spaniel și care stătea alături de o cutie din carton, iar din când în când o atingea cu lăbuța. În ciuda faptului că era foarte frig afară, cățelușa nu se dezlipea de acea cutie ca să meargă la adăpost.

Chiar dacă persoana care a găsit animalul de companie a încercat să o ducă la adăpost, cățeluța a refuzat acest lucru.

Multe mașini au trecut pe lângă ea, până când cineva a oprit pentru a vedea dacă este în regulă. Când a văzut în ce stare este și motivul din care este așa, a înțeles imediat ce trebuie să facă. S-a apropiat de cutie și a încercat să o deschidă. Însă era lipită atât de bine, încât nu putea să o deschidă deloc.

S-a întors la mașină, a luat un cuțit, cu care a reușit să deschidă ușor cutia. Înăuntru erau patru cățeluși, pe care mama lor îi păzea cu prețul vieții sale. Din fericire, bărbatul care i-a găsit i-a dus la cea mai apropiată clinică veterinară, acolo unde au primit toate îngrijirile medicale. Mama și puii aveau mai multe infecții ale pielii, însă au fost tratați. Un adăpost i-a primit pe cei cinci, în încercarea de a le găsi o locuință nouă.