RomaniAzi.net

Fiica lui Gigi Becali s-a rugat azi la mormântul lui Arsenie Boca. Ținuta sa interzisă a atras toate privirile

Cu trei luni înainte de nunta pe care o va avea, fata cea mare a lui Gigi Becali  a mers în pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca. Viitoarea mireasă nu a fost singură, ci împreună cu logodnicul său. Ei au fost fotografiați în mai multe ipostaze în timp ce se aflau la Mănăstirea Prislop, care este considerată unul din cele mai importante așezăminte religioase ortodoxe din Transilvania. Fiica latifundiarului din Pipera a încălcat una dintre regulile Mănăstirii Prislop.

Fiica lui Gigi Becali și logodnicul ei s-au rugat azi la mormântul lui Arsenie Boca

Fata cea mare a lui Gigi Becali și viitorul soț au ajuns astăzi la mormântul lui Arsenie Boca, unde s-au rugat cu multă credință și speranță. În timp ce “Prinţişorul de Dobroești” s-a îmbrăcat în negru din cap până în picioare, aleasa inimii sale a optat pentru haine mai deschise la culoare. După cum se poate vedea în imaginile surprise azi la Mănăstirea Prislop, fiica afaceristului a îmbrăcat și ea haine lejere: un tricou alb, pantaloni negri, pantofi sport și o bluză albă, pe care și-a prins-o în jurul taliei. Una dintre regulile necrise ale sfântului lăcaș prevede ca femeile să poarte fuste lungi aici. De altfel, la poartă există o grămadă cu haine oferite pelerinilor la intrarea în mănăstire – accesul în incintă nu e permis într-o ținută inadecvată, adică pantaloni scurți și maiou la bărbați, pantaloni de orice fel și bluze cu decolteu la femei.

Fiica lui Gigi Becali a fost recunoscută de mai mulți credincioși care i-au analizat ținută simplă, decentă, iar unii dintre ei au comentat gestul său de a nu purta o fustă lungă. Atunci când a mers să scrie acatiste și să le lase în mănăstire, tânăra și-a acoperit capul cu gluga de la bluza sport pe care a ținut-o în jurul taliei. Ulterior, vedeta și partenerul său de viață au mers și la mormântul Părintelui Ardealului și au vizitat și peștera în care a locuit Sfântul Ioan de la Prislop.

Sursa: Cancan.ro