RomaniAzi.net

Horia Moculescu, la un pas de moarte. Dezvăluirea cutremurătoare a compozitorului

În urmă cu câteva luni, compozitorul Horia Moculescu i-a fost alături fiicei sale, Nidia, într-un interviu extrem de sincer şi dureros deopotrivă. “Nu ţin minte să fi avut nevoie de o mamă”, a povestit Nidia, punând accent pe relaţia minunată pe care o are cu tatăl său.

În urmă cu ceva timp, Nidia a suferit o intervenţie chirurgicală care i-a schimbat viaţă: “Nu mai poate avea copii decât printr-o fertilizare in vitro”, a povestit Horia Moculescu, în februarie, la Antena Stars. Fiica sa a completat imediat: “Nu am fost niciodată tristă, pentru că niciodată nu mi-am dorit copii cu adevărat! Am 26 de ani şi încă vreau să mă alint cu tata prin casă!”, a mărturisit Nidia la acea vreme .

Horia Moculescu a făcut atunci și o dezvăluire dureroasă. A fost de două ori la un pas de moarte, iar cea care l-a salvat a fost Alexandra Velniciuc, prietenă de nădejde atât a lui, cât și a Nidiei, fiind omul care i-a fost alături în momentele importante din viață. “De când o cunosc, m-a sprijinit”, a povestit Horia, făcând referire la Alexandra. “De două ori m-a salvat de la moarte. Am făcut două crize de colecist, din care a doua era gata-gata să se transforme într-o pancreatită”, a mărturisit Horia, iar Alexandra a completat: “Vezi un munte de om pe care nu reuşeam să îl opresc din tremura. Ceva înfiorător!”.