RomaniAzi.net

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relația cu Reghecampf » Impresara a pus piciorul în prag!

Anamaria Prodan a pus capăt speculațiilor că relația dintre ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, s-ar fi răcit și a oferit câteva dezvăluiri despre căsnicia lor.

Impresara a spus că fostul antrenor al lui FCSB, acum la Al Wasl, e foarte romantic și o coplesește cu daruri în fiecare zi.

„Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Eu primesc flori, comandă, acasă, poate săptămânal. Laur este un romantic incurabil. La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi”, a declarat Anamaria Prodan, conform libertatea.ro.

„NOI SUNTEM ALTFEL, SUNTEM APARTE”
Ea a vorbit și despre zvonurile legate de divorț: „Ți-aduci aminte când toate ziarele scriau că am divorțat, că nu putem să anunțăm că aoleu ce avere avem și nu putem să ne-o împărțim, că de fapt fiecare are viața lui… E, uite, eu în perioada aia cred că primeam brățări peste brățări imediat ce spuneam: «Mamă, ce mi-a plăcut brățara aia!». Seara mergeam la magazin și mi-o dădea sau mi-o trimitea acasă. Noi suntem altfel, noi suntem aparte și model”.

Laurențiu Reghecampf o antrenează din acest an pe Al Wasl, echipă care sezonul trecut a terminat pe locul 9 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite.