RomaniAzi.net

Andreea Antonescu confirmă divorţul: „Eu şi Traian suntem două persoane libere”

Andreea Antonescu a confirmat divorţul de soţul ei. Cântăreaţa nu mai este împreună cu cel cu care are o fetiţă. Au decis să se separe în urmă cu câteva luni.

Andreea Antonescu a declarat că în acest moment ea şi Traian sunt două persoane libere. Nu au avut timp însă să meargă pentru a semna actele, ea fiind ocupată aici.

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc. Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional!”, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!.


„Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

De câteva luni au apărut zvonuri cu privire la Andreea Antonescu şi soţul ei. Mulţi au spus că s-au despărţit şi iată că acum totul a fost confirmat.

Andreea Antonescu, în braţele unui artist celebru de la noi, la scurt timp după ce a anunţat divorţul de Traian Spak


La scurt timp după ce a confirmat divorţul de soţul său, Andreea Antonescu s-a afişat în braţele unui alt bărbat. Şi nu unul oarecare, ci unul foarte cunoscut şi apreciat în showbizul monden.

Artista s-a pozat alături de Florin Vasilică
Andreea Antonescu a precizat că motivul divorţului a fost faptul că fiecare avea ţeluri diferite. Traian voia să rămână în America, în timp ce ea tinde mai mult spre Româna, pentru că aici se poate ocupa şi de cariera sa. De asemenea, artista a povestit că are foarte multe concerte, iar de acest lucru de dăm seama şi din imaginea postată de Florin Vasilică pe Facebook.

Prieteni de ani buni, cei doi s-au întâlnit la un spectacol, acolo unde au profitat şi au făcut şi o fotografie împreună. „Antonica. Prieteni pentru totdeauna”, a scris Florin Vasilică pe Facebook.