RomaniAzi.net

Prima reacție a lui Mike Diamondz, după ce Anna Lesko s-a despărțit de iubit din cauza lui. ”Îmi place de ea, e foarte senzuală”

Despărțirea dintre Anna Lesko și Dj Vinnie a uimit pe toatăm lumea, mai ales că ei formau un cuplu de ani buni și au și împreună un băiețel. Totul s-ar fi întâmplat, însă, după ce artista ar fi fost surprinsă sărutându-se cu nimeni altul decât Mike Diamondz.

Mike Diamondz, primele declarații după legătura pasională cu Anna Lesko
Mike Diamondz a oferit și primele declarații, în exclusivitate la Antena Stars, după ce a fost acuzat că Anna Lesko l-ar fi părăsit pe tatăl copilului ei din cauza lui. Mike Diamondz a fost invitatul lui Nasrin la emisiunea Star la Mare Fitză, acolo unde a povestit cum ar fi stat lucrurile. Mike Diamondz a negat faptul că s-ar fi sărutat cu focoasa blondină, însă spune că, totuși, până la sărut nu mai era decât un pas.

Artistul a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegei de scenă și spune că, deși împrejurarea era una favorabilă unui potențial sărut, acest lucru nu s-a întâmplat.

”Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o. Eu cred că atunci pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment. Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână așa. Nu știu dacă a fost un început de relație. Am ajuns acasă singur și am cercetat problema. Eu cu Anna mă știu de peste 10 ani, ea este o fată foarte senzuală și eu mereu am răspuns carismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeași atitudine. M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu își păstrează distanța e un semn”, a spus artistul la Antena Stars.

Mike Diamondz s-a bucurat când a aflat că Anna Lesko s-a despărțit de Dj Vinnie
Chiar dacă spune că între el și Anna Lesko nu este nimic mai mult decât o relație de amiciție, Mike Diamondz nu și-a putut ascunde entuziasmul în momentul în care Nasrin, gazda emisiunii de la Antena Stars, i-a spus că cei doi au luat-o pe drumuri separate.

”Vești bune ( n.r. când i s-a spus că s-au despărțit). El ar trebui să stea liniștit că nu am o legătură cu Anna Lesko de atunci. E o relație de amiciție între noi”, a mai spus acesta.

Mike Diamondz, despre o posibilă relație cu Anna Lesko
Întrebat dacă ar vrea să aibă o relație cu Anna Lesko, acesta a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori, însă nu înainte de a analiza situația din toate punctele de vedere.