RomaniAzi.net

Fratele Gbrielei Cristea a vorbit despre relația dintre el și celebra prezentatoare tv cu doar cateva zile inainte de nunta acesteia

Gabriela Cristea a plecat de acasa la varsta de 18 ani. De atunci, vedeta a trecut prin greu și ambiția a ajutat-o să nu ceară ajutorul nimănui. Cum era de asteptat, Gabriela nu i-a invitat la nunta nici pe fratele sau, nici pe tatal lor.

Emil a delarat că:
“Eu ii urez casa de piatra sis a fie fericita. Nu, nu m-a invitat la nunta si nu m-as duce acolo neinvitat, sa ii stric petrecerea. In primul rand ca m-as face de ras eu, ca om. Am auzit ca ar fi angajat bodyguarzi, dar eu nu cred ca Gabi ar face asa ceva, sa puna bodyguarzii pe noi”. Se pare ca cei doi frati au vorbit ultima oara in urma cu cinci ani, cand Emil a contactat-o pe Gabriela pentru a-I marturisi faptul ca mama lor se afla in stare grava. Acum, insa, ii intinde un sol de pace:
“Eu m-as impaca cu ea imediat. Nu am mai vorbit de cand a fost mama internata. Eu am cautat-o mereu, pana atunci. In fiecare an ma duceam la ea, pe unde a lucrat. O asteptam sa vorbesc cu ea. Ea vorbea, era comunicativa, se purta frumos cu mine, dar era distanta, imi dadea de inteles ca nu e dispusa sa vorbim. S-a spus ca i-am cerut bani si ca i-am facut rau. Dar eu aveam 14 ani, eram un copil, cand ea a plecat de acasa. Ce rau puteam sa ii fac? Iar bani nu i-am cerut niciodata. Cred ca ma uraste ca am incercat tot timpul sa o impac cu parintii. Timpul va trece si vom vedea ce se va intampla”, ne-a mai spus Emil pentru cancan.ro .

Desi a avut o relatie apropiata cu parintii, Emil s-a distantat mult in ultimii ani si de tatal lui, Eugeniu. Nu doreste sa comenteze prea mult pe marginea acestui subiect, insa: “Nu am mai vorbit cu el. Tata nu l-a vazut pe fiul meu niciodata, are un an si patru luni. Nici Gabriela nu l-a vazut”, a continuat acesta.

 

Recent, în formulă completă, familia Cristea a dat o tură la mare, unde s-a simţit perfect, mai ales că au avut parte de o vreme ideală de plajă.