RomaniAzi.net

Ţi-o aminteşti pe actriţa Elvira Deatcu, personajul negativ din telenovelele româneşti? Uite ce face acum si cat de mari s-au facut copiii ei

Ca multe actriţe autohtone, Elvira Deatcu (47) s-a făcut remarcată de către publicul larg în producţiile de la posturile Acasa Tv şi Pro TV. Pe ea ne-o amintim din telenovelele ”Lacrimi de iubire”, ”Daria, iubirea mea” ori „Cu un pas înainte”.

Cele mai multe roluri emblematice au fost cele negative, care au stârnit antipatia tuturor. Chiar şi aşa, telespectatorii se întreabă cu nostalgie ce se mai întâmplă cu actriţa. Ei bine, Elvira Deatcu face în continuare ceea ce ştie. Cel mai recent film al său este ”Ana, mon amour” (2017), în care joacă rolul unei angajate Beau Monde.

Elvira Deatcu spune că nu vrea să se întoarcă la telenovele
Vorbind anul trecut, în toamnă, cu un reporter Click!, actriţa a declarat că nu are de gând să se întoarcă pe platourile de filmare ale vreunei telenovele, momentan: ”Doar teatru fac şi am făcut în vară un film cu Dan Chişu, titlul provizoriu fiind «Jandarmul». Când nu mă îngrijesc de copii şi nu-s la teatru, merg la sală, unde mă întreţin şi încerc să mâ simt bine”.

Elvira Deatcu i-a avut ca profesori pe Florin Zamfirescu şi Olga Tudorache

Pasionată de tot ce-nseamnă film şi teatru, Elvira Deatcu şi-a urmat visul dând la actorie. I-a avut drept profesori chiar pe cei care, ulterior, i-au devenit colegi de platou. Ea a fost îndrumată de actorii Mircea Albulescu, Adrian Pintea, Florin Zamfirescu, dar şi de marea actriţă Olga Tudorache.

Evira Deatcu e căsătorită cu primul ei iubit, alături de care are doi copii

La doar 15 ani, actriţa avea să-şi întâlnească mare iubire în Cluj, unde era invitată de verişoarele ei pentru a petrece vacanţa de iarnă. Şi deşi începuturile relaţiei lor au fost anevoioase, fiind una la distanţă, Elvira şi Horia ajuns să se căsătorească în octombrie 1999. Împreună au doi copii, pe nume Luca şi Filip, de 15, respectiv 10 ani.

Motivul pentru care Elvira Deatcu nu mai face un copil, deși își dorește

„Îmi doresc foarte tare încă un copil, nu contează, fetiţă sau băiat, dar nu mai am curaj – e frumos să fii însărcinată, să alăptezi, să fii mamă, dar greu…”, a dezvăluit Elvira Deatcu pentru Ring. Actrița, care s-a îndrăgostit de soţul ei încă de când avea 15 ani, a avut cu acesta o relație la distanță, pentru că el era din Cluj, și crede că astfel de povești pot rezista dacă partenerii sunt legați de dragoste adevărată. „De vreme ce suntem căsătoriţi de ani buni şi vorbim de încă un copilaş, putem spune că e posibilă o astfel de relaţie, deşi în primii ani era mai mult prin trenuri şi avioane… Probabil că privitul în ochi şi strângerile reale de mână, chiar şi pe peronul unei gări, au ajutat mai mult decât orice ‘mijlocire tehnică’ de azi”, a adăugat actriţa.