RomaniAzi.net

Brad Pitt vorbește pentru prima oară despre cum a trecut peste despărțirea de Angelina Jolie. Au fost 18 luni de iad

Când Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit, în 2016, n-a fost ziar care să nu scrie despre asta. A fost cel mai public divorț din ultima decadă. Toți știm cum a fost perceput din exterior, indiferent dacă ne-a interesat sau nu cazul. Dar cum au simțit despărțirea pe pielea lor protagoniștii? Brad Pitt a vorbit pentru prima oară despre iadul prin care a trecut.

Vedeta din ‘Fight Club’, acum în vârstă de 55 de ani, a povestit recent că, după despărțirea de Angelina, în vârstă de 44 de ani, a băut foarte mult, fără oprire. Deși au avut o relație lungă, doar doi ani au fost căsătoriți. Chiar dacă s-au despărțit în 2016, abia anul acesta divorțul a fost finalizat.

18 luni a mers la Alcoolicii Anonimi
După perioada tulbure, în care a băut ca să uite, să nu mai sufere, actorul a apelat la Alcoolicii Anonimi. Timp de 18 luni a frecventat aceste întâlniri.

‘Îi vezi pe toți acești oameni în jurul tău, fiind deschiși și sinceri, într-un fel despre care nici măcar nu credeai că e posibil’, a povestit el pentru New York Times. ‘Era acel spațiu sigur, unde nu erai judecat și unde nu te judecai’, a mai povestit el despre aceste întâlniri.

Vedeta povestește că a fost eliberator să-și expună părțile sale urâte.

S-a luptat și cu dependența de marijuana
Brad Pitt recunoaște deschis că nu a fost singura oară când s-a luptat cu dependența. În anii 90, când devenise o celebritate și nu știa cum să gestioneze asta, a cedat cannabisului, devenindu-i victimă.

În 2000, Brad Pitt s-a căsătorit cu Jennifer Aniston, după doi ani de relație. În 2005, cei doi au divorțat, după ce actorul a început o relație pe platoul de filmare cu Angelina Jolie.

Cum și mariajul lui Jennifer s-a terminat, când vedeta a împlinit 50 de ani, l-a invitat la petrecerea de ziua ei și pe Brad Pitt, iar acesta a acceptat. De atunci, se zvonește că s-au întâlnit de mai multe ori. Cei doi au anunțat însă că nu formează un cuplu, așa cum a scris presa, ci că sunt doar prieteni.