RomaniAzi.net

Îți mai amintești de Cristina Rus, colega Andreei Bănică din trupa Blondy? Toată lumea o credea falită, dar se lăfăie într-un apartament de fițe de câteva sute de mii de euro la Mamaia!

Cristina Rus s-a “pricopsit” cu un apartament nou-nout, intr-un complex de fite de la Mamaia! Cadoul e, cel mai probabil de la sotul, Dragos Balteanu.

Dragos Balteanu a fost arestat preventiv, intr-un dosar privind manipularea pietei de capital, cu prejudiciu de aproximativ 13 milioane de euro, apoi eliberat si cercetat in libertate. Averea acestuia era estimata de revistele de specialitate la 90 de milioane de euro, in urma cu mai bine de doi ani.

Toata lumea le plangea de mila, ba ca el a ramas fara bani, ba ca ea e daramata de atatea probleme si trebuie sa fie tare in fata celor doi copii, Dragos Jr si Cristina Maria. Ei bine, se pare ca cei doi soti nu au ajuns chiar la fundul sacului si nici atat de daramati nu mai sunt! Conform unor surse demne de incredere, din anturajul cantaretei, cei doi au facut recent o achizitie care sare de 200.000 de euro!


“Cristina si-a luat un apartament de lux, intr-un complex de fite din Mamaia. Locuinta e incapatoare, are geamuri imense, vedere la mare, iar pretul unui astfel de apartament sare lejer de 200.000 de euro si poate ajunge la 400.000 de euro. Apartamentul se pare ca e pe numele ei, dar probabil sotul a platit. Era agitata cu amenajarile, si-a comandat mobila de vreo 20.000 de euro”, sustin surse din anturajul artistei.

In zona, foarte multe persoane din showbiz si-au achizitionat apartamente noi, de lux, pentru ca, pe timpul verii, sa locuiasca la malul marii.

Cristina Rus s-a maritat in 2009 cu afaceristul Dragos Balteanu, veste care a uimit pe mai toata lumea, asta pentru ca au decis sa faca acest pas important dupa doar cateva luni de relatie. La scurta vreme dupa ce s-au casatorit, cantareata a ramas insarcinata si a adus pe lume un baietel, Dragos Jr. Cristina a nascut a doua oara, de data aceasta o fetita, Cristina Maria.