RomaniAzi.net

Lorelai Moșneguțu și-a luat apartament cu banii câștigați la concursul de talente: „E casa visurilor mele!” Dar stai să vezi ce frumos și-a amenajat locuința! Mobila este personalizată, făcută pe comandă!

Lorelai Moșneguțu, cântăreața fără mâini, cu voce de aur, care a impresionat pe toată lumea cu talentul ei și-a îndeplinit cel mai mare vis.

După o viață nu tocmai ușoară, în care a muncit ani de zile și s-a dedicat complet muzicii, Lorelai Moșneguțu a reușit să își cumpere o casă a iei, după câștigarea concursului de talente.


„Am terminat prima din clasă, ca medie, am terminat gimnaziul cu media 10. La capacitate a fost ușor, poate puțin mai greu la matematică. Din banii câștigați la emisiune mi-am luat un apartament, mă recunoaște lumea pe stradă, vor autografe, e minunat. Mi-am dorit ca mobila să fie mai mică, ca să pot să ajung. În camera mea am un panou cu o parte din amintirile mele. E casa visurilor mele.”, a spus Lorelai Moșneguțu, la „Răi Da’ Buni”.

Cântăreața fără mâini a povestit că trebuie să slăbească de urgență, pentru că picioarele sale nu îi pot susține greutatea.

„Am luat decizia de a slăbi, eu având jumătate de picior, sunt cam grăsuță și nu poate piciorul să susțină greutatea. Acum am terminat și gata, pe slăbit! Voi face gimnastică și masaj și cură de slăbit, am un regim.”, mai spus Lorelai Moșneguțu, la „Răi Da’ Buni”.