RomaniAzi.net

Lucelia Santos, celebra „Sclava Isaura”, care a sedus România, a ajuns de nerecunoscut. Cum arată la vârsta de 63 de ani

Actriţa braziliană Lucelia Santos, celebra „Sclava Isaura’, a făcut furori în România în 1992 când telenovela a fost difuzată în țara noastră de postul naţional de televiziune. Ajunsă la 63 de ani, ea a sărbătorit recent 48 de ani de cariera și a devenit bunică.

Lucelia Santos a devenit cunoscută în întreaga lume datorită rolului interpretat în telenovela de succes ” Sclava Isaura”, în care avea doar 19 ani. Serialul s-a bucurat de un succes imens și a fost difuzat în peste 80 de ţări, fiind lider incontestabil de audienţă.

Celebra „Isaura’ preferă acum să joace mai mult în piese de teatru și este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea este femeia alături de care a plâns toată România, în 1992, când telenovela a fost difuzată la noi, și era admirată pentru frumusețea ei. Însă, în prezent, Lucelia s-a schimbat total și este de nerecunoscut. Trecerea timpului și-a pus puternic amprenta pe chipul ei. Mulți trec pe lângă ea pe stradă și nici măcar nu o mai recunosc pe celebra actrița. Cu toate acestea, actrița braziliană apare mereu cu zâmbetul pe buze și este în culmea fericirii, mai ales de când a devenit bunicuță, ea postând adesea pe rețelele de socializare imagini cu nepoțica ei, în vârstă de doi ani.

Lucelia Santos, celebra „Sclava Isaura’, are o nepoțică de doi ani
Ea a dezvăluit pentru publicația braziliană ‘O globo’ că fiul ei, Pedro Neschling, de asemenea actor, și soția sa, Vitória Frate, au devenit părinții unei fetițe adorabile în 2017.

Lucelia Santos a reușit să seducă întreaga Românie cu rolul ei din ‘Sclava Isaura’, bazat pe o poveste scrisă în timpul campaniei pentru abolirea sclaviei în Brazilia în 1875 despre o sclavă frumoasă şi educată. Mai mult, deși va împlini în luna mai 61 de ani, Lucelia nu s-a schimbat foarte mult din 1992, fiind într-o formă de invidiat.


Lucelia Santos s-a născut pe 20 mai 1957 în Santo Andre, Sao Paulo, Brazilia şi încă de mică a îmceput să cânte şi să danseze, fiind fascinată de scenă, deşi părinţii ei nu erau de acord.

A pozat de două ori în Playboy
În prezent, actriţa care a sărbătorit recent 46 de ani de carieră şi-a îndreptat atenţia mai mult către teatru, fiind și regizor și producător, și a renunțat la telenovele. De altfel, ea a început să studieze teatrul la vârsta de 14 ani, fiind convinsă cinci ani mai târziu să joace în telenovela „Sclava Isaura” în 1976, care a făcut-o celebră nu doar în Brazilia, ci în întreaga lume.

În plus, actrița are la activ două apariții în revista pentru bărbați „Playboy’ din Brazilia, în care a pozat în 1980 și 1981, care au avut vânzări record. De-a lungul carierei, Lucelia Santos a jucat în numeroase telenovele, însă a cunoscut succesul şi cu prestaţiile sale din filme precum Bonitinha, mas Ordinaria – 1981, As Sete Vampiras – 1986, Destino – 2008.