RomaniAzi.net

Oana Roman, cea mai bună prietenă a lui Mihai Mitoşeru, despre divorţul prezentatorului de Noemi. „Au vrut să meargă şi la psiholog”

Mihai Mitoşeru a decis să divorţeze de Noemi, femeia care i-a fost alături 13 ani. Vestea a venit ca un şoc pentru toată lumea şi cu atât mai mult pentru prietenii lui. Printre cei mai apropiaţi oameni de Mihai Mitoşeru este Oana Roman, cei doi având o relaţie de prietenie de ani buni.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Oana Roman a vorbit despre separarea bunului său prieten de soţie. Aceasta a povestit că ştia de situaţia în care se află Mihai Mitoşeru şi spera ca lucrurile să revină la normal. Confirmarea divorţului a aflat-o şi ea tot de pe Facebook, din mesajul lui Mihai.

Oana Roman a povestit că Mihai Mitoşeru a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a salva căsnicia, pentru ca lucrurile să fie ca înainte. De asemenea, se pare că cei doi luaseră în calcul şi să meargă la un psiholog, care ar fi putut să-i readucă pe drumul cel bun în relaţie.

În cele din urmă nu a fost aşa, iar Noemi şi Mihai Mitoşeru vor divorţa, săptămâna viitoare, la notar. Chiar dacă Oana Roman i-a spus acestuia că şi ea a trecut prin astfel de situaţie în relaţia cu Marius Elisei, iar comunicarea a fost cea care i-a făcut să înţeleagă că viaţa este mai frumoasă dacă rămân împreună, iată că exemplul prietenei sale nu s-a aplicat şi în cazul lui.

„Eu ştiam despre probleme, evident că ştiam pentru că Mihai îmi este cel mai apropiat şi vechi prieten şi, evident că la un moment dat, am avut o discuţie cu el pe tema asta, în sensul în care am ieşit într-o seară şi am stat de vorbă acum vreo lună, să zic, şi mi-a spus că sunt într-un moment în care nu se ştie ce va fi, că ea s-a hotărât să se mute la mama ei. Mă rog, eu am crezut că este vorba de faptul că vor lua doar o pauză şi că vor încerca să rezolve cumva situaţia. Am înţeles că şi-au dorit cumva să îşi regleze problemele şi ştiu că ar fi vrut să apeleze şi la un psiholog, nu ştiu dacă până la urmă au făcut chestia asta, şi acum am aflat şi eu că el a scris faptul că până la urmă n-au reuşit să se înţeleagă. Noi am fost şi la mare săptămâna trecută, ne-am întâlnit de două ori şi el era tot singur. Mi-a spus că situaţia este la fel şi că nici el nu înţelege ce se întâmplă. Mie îmi pare foarte rău pentru că știu cât de mult își dorea el să-și facă o familie și să trăiască cu fata asta, pe care chiar cred că o iubește foarte mult”, a spus Oana Roman la Antena Stars.